El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la neboda de Barei als 14 anys: “S’ha ofegat en un accident de canoa”
  • CA

Barei ha confirmat la tràgica notícia, la seva neboda ha mort als 14 anys en ofegar-se durant un accident de canoa. La jove es trobava en un campament d’estiu, el que ha acabat sent escenari d’una autèntica desgràcia. La cantant i exrepresentant d’Espanya a ‘Eurovisió’ ha publicat un seguit de vídeos a Instagram en els quals explica que tota la família està destrossada.

Es tracta de la filla del seu cosí, una neboda segona: “Si no he estat més activa aquests dies a la xarxa ha estat per la desgràcia que hem patit a la família. La mort d’una nena de 14 anys, la filla del meu cosí, en un accident de canoa en un campament d’estiu. La mort sempre fa mal, però en aquestes circumstàncies i a aquestes edats… el mal és immens”.

“No em vull ni imaginar, ara que sóc mare i sento les coses de manera diferent, el dolor que han de tenir a dins el meu cosí i la seva dona. Només el temps els ajudarà que el mal sigui una mica més suportable. Tenen dos fills pels quals lluitar, pels quals han de tirar endavant i seguir somrient, però aquestes notícies et trenquen”, afegia. 

Barei, trista amb la mort d’una neboda / Instagram

Unes paraules que deia en un vídeo que la mostrava visiblement afectada, vestida de negra i molt dolguda. Ha volgut agrair les desenes de missatges d’ànims que està rebent des que es va filtrar la notícia, una mort que trenca la família d’empresaris: “Hem après a viure amb la mort de prop des de molt petits. El meu pare va morir quan jo només tenia un any i mig, i hi ha hagut tantes morts… Tantes pèrdues de familiars i éssers estimats que pensàvem que la quota estava plena, però no”, reconeixia amb els ulls plens de llàgrimes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa