Bárbara Rey va regalar a Joan Carles de Borbó un Rolex de 3.000 euros

Sembla clar que Bárbara Rey va mantenir una relació amb Joan Carles de Borbó. En un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, la periodista Pilar Eyre explica com va ser aquella relació. Recorda l’any 1994, quan la vedette li va regalar a l’emèrit un Rolex Daytona que li va costar 500.000 pessetes. “No és un obsequi espontani, ell li va assenyalar en una revista, el portava Gianni Agnelli i li va suplicat, amb aquest aire de nen capritxós que tant li agradava: ‘Si no saps què comprar-me, mira això, si us plau’. Però Joan Carles mai li ha regalat res”, escriu.

Eyre assegura que Bárbara sap que “mai serà la reina d’Espanya, però s’acontenta amb ser reina del seu cor, l’única, perquè Bárbara està al corrent que la relació entre Joan Carles i Sofia és inexistent des que va néixer el príncep Felip. Ell li ha explicat moltes vegades: ‘No puc suportar-la’. I ella se’l creu. No havia estat un matrimoni per amor”. A més, la periodista diu que tots Bárbara i Joan Carles es van enamorar tot just es van conèixer: “Es van mirar als ulls i van quedar instantàniament enamorats. Joan Carles era rei des de feia dos anys, en ell estaven posades totes les esperances d’un país que caminava ràpidament des de l’Edat mitjana cap a la modernitat”.

Recorda la periodista que “era un seductor professional, però no va ser això el que va impressionar a Bárbara, sinó el fons de melancolia i tristesa que va endevinar en l’insondable pou dels seus ulls verdosos”, i que “no tractaven d’amagar-se, perquè tots dos sabien que ningú parlaria d’això. Ningú està interessat a airejar la vida privada del rei d’Espanya! Fins i tot es veien lliurement a Barcelona; recordo haver escrit sobre aquestes visites misterioses. Altres vegades, ella anava on estava ell en algun dels seus viatges. La ficaven a l’habitació de l’hotel i la nit no tenia final”.

Joan Carles en una foto d'arxiu - Europa Press
Joan Carles en una foto d’arxiu – Europa Press

Posteriorment, Bárbara va saber que hi havia altres dones, però la que més mal li va fer va ser la mallorquina Marta Gayá. “Si li fa una escena de gelosia, ell es tanca sobre si mateix i ofega els badalls. Si no la deixa abans és perquè Sabino, en l’últim moment, li adverteix que ella pot prendre represàlies. Bárbara sap que l’ha perdut, ja no el vol, és cert, però no pot suportar que sigui ell qui l’abandoni”.

Després de la ruptura, “i tot i que Bárbara va exigir al Rei una forta quantitat de diners pel seu silenci, Joan Carles va continuar portant el rellotge que ella li havia regalat, com el que llueix un tatuatge indeleble. Fins que un dia va deixar de fer-lo. Corinna va confessar, en una declaració davant el jutge, que el Rei li havia regalat un Rolex Daytona al seu xofer. Seria aquest? Trist final per a un amor de llegenda”.

Nou comentari