Bárbara Rey, sobre Joan Carles I: “Hi ha persones a les quals se’ls té afecte”

La vedette parla sobre Corinna: "Ha tingut una relació amb el rei emèrit, molt important on ha sigut molt estimada i respectada per ell"

Bárbara Rey

 

L’actriu, vedette i televisiva Bárbara Rey ha parlat sobre el rei Joan Carles I, amb qui se l’ha vinculat en nombroses ocasions. En una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, i preguntada per si li molesta que se la relacioni amb el rei emèrit, Bárbara Rey ha respost: “Hi ha una part de la meva vida que em pertany. I hi ha persones a les quals, per molts motius, se’ls té afecte. El meu marit em maltractava molt i quan ens vam separar i em va necessitar sempre em va tenir. Jo no sóc rancuniosa, ni els meu fills tampoc. I si hi ha persones a les quals tinc una gran estima, no els vull fer mal”. A més, també ha opinat sobre Corinna: “Alessandro Lequio té la costum que quan una dona és guapa, atractiva però no els hi agrada el que diu, automàticament la qualifiquen de prostituta. Em sembla molt trist que a una dona se la qualifiqui així només perquè és una dona i fa alguna cosa que no agrada”.

 

Però encara ha dit més: “Jo desconec si tot el que ha sortit a les gravacions és cert. Em sembla que tot el que ha sortit és massa fort com per sortir. Ella ha tingut una relació amb Joan Carles, molt important on ha sigut molt estimada i respectada per ell. Crec que està fent un mal inncessari. Dubto que sigui veritat, però suposem que ho sigui. Crec que hi ha altres maneres de solucionar les coses, i la gent s’ha d’entendre parlant. Jo no crec que arribés al punt d’amenaçar-la i de fer que tingués por“. 

Nou comentari