El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey podria comparèixer al Senat per la seva relació amb l’emèrit
  • CA

El Senat ha acceptat la sol·licitud d’un senador de Compromís perquè Bárbara Rey hagi de comparèixer al Senat per a veure si va rebre o no diners de mans de l’antic CESID i d’alts estaments de l’Estat per a ocultar la seva suposada relació amb el rei emèrit espanyol, Joan Carles de Borbó, segons ha avançat el programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco.

Després de l’acceptació de la sol·licitud, la comissió d’Interior serà la que tramitarà aquesta petició, posarà data i convidarà a l’actriu a participar en aquesta comissió del Senat. Pel que sembla, Bárbara estaria disposada a declarar, tot i que ella sempre ha negat que aquesta relació amb Joan Carles de Borbó existís. De totes maneres, ara és el torn dels òrgans administratius, que hauran de decidir si es produeix aquesta compareixença o no.

Mulet havia fet aquesta sol·licitud amb la intenció que Bárbara Rey “expliqués la veracitat de les informacions publicades segons les quals suposadament va rebre per part de persones del llavors CESID, o altres alts estaments de l’Estat ingents quantitats de diners públics de fons reservats i possibles prebendes com la contractació per part d’una televisió autonòmica perquè no fes públiques les seves suposades relacions amb suposats alts càrrecs de l’Estat”.

El rei emèrit Joan Carles I / Europa Press
El rei emèrit Joan Carles I / Europa Press

En l’actualitat, segons denúncia Mulet, existeix un bloqueig per la “falta d’activitat” de la presidència d’aquesta comissió, “que no ha permès les compareixences sol·licitades pels grups, entre les quals destaquen les dirigides al mateix ministre Fernando Grande-Marlaska”.

Estem parlant d’una enorme malversació de fons reservats, que per molt que sigui matèria de secret d’Estat, no poden estar destinats mai a comprar el silenci de les aventures sexuals del monarca emèrit”, ha subratllat el senador de Compromís.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a desembre 17, 2021 | 11:18
    JordiP desembre 17, 2021 | 11:18
    Una tele autonòmica? Quina? Es interessant saber-ho, oi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa