Bárbara Rey obre les portes de casa i ensenya com la té decorada

Bárbara Rey ha obert les portes de casa a l'audiència de 'Ven a cenar conmigo'. Cuatro ha aconseguit que l'estrella deixi passar les càmeres al seu pis de Madrid, el que ha entusiasmat el 8,3% dels teleespectadors. Aquest dimarts s'ha estrenat la sexta edició per la porta gran, amb la concursant més mediàtica. La vedette competirà amb Falete, Gloria Camila i Colate: tres personatges de la premsa del cor que de ben segur que ho donen tot per guanyar el premi final.

 

 

Com ha anat aquest primer programa? L'expectació era molt alta i el resultat ha agradat molt. Per què? Perquè Bárbara Rey ha ensenyat com té decorada la casa i ha ofert un menú amb molt bona pinta... però amb un greu problema d'elaboració. 

 

 

Anem a pams. Quin estil té la casa de l'examant del Rey? Bastant clàssic. El menjador consta de dues parts: la primera té dos grans sofàs en beix i una tauleta al mig sobre una catifa d'ant a joc, estanteries de fusta, terra de parquet, cortines llises i llums molt maques del mateix to. I a l'altra banda, té una taula de vidre que combina amb unes cadires de fusta a joc amb la resta de la decoració. 

 

 
Menjador casa Bárbara Rey| Cuatro

 

 
Menjador casa Bárbara Rey
| Cuatro

 

 
Menjador casa Bárbara Rey
| Cuatro

 

 

I l'habitació? Segueix en els mateixos tons, amb una predominança del blanc, això sí. Els coixins en lila donen el toc de color, així com el capçal en marró.

 

 
Habitació casa Bárbara Rey
| Cuatro

 

 

A la cuina vam veure la situació més tensa del programa. I és que quan Bárbara estava preparant el sopar va patir un incident que va espatllar el resultat: una ampolla d'oli es va trencar a dins de la Thermomix. Un contratemps que va fer que els convidats la qualifiquessin pitjor... Colate ha estat el més crític amb ella, ja que va haver de demanar-li que li canviés els coberts perquè estaven bruts. A tot això, com és la cuina de Bárbara? La té senzilla, en tons grisos i blancs d'un estil modern. 

 

 
Cuina casa Bárbara Rey
| Cuatro

 

 

Com seran les cases dels altres concursants? Qui acabarà guanyant aquesta edició?

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?