El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey envia un missatge a la persona que va abusar de Sofía Cristo: “Si m’assabento en el moment, el mato”
  • CA

La confessió de Sofía Cristo que va patir abusos sexuals per part d’una persona molt propera a la família quan tenia cinc anys ha sacsejat a tots els espectadors del programa ‘Secret Story’, en el qual està participant la filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo. A més, Sofía va reconèixer que no li havia explicat mai aquest fet ni a la seva mare ni al seu germà, i va deixar clar que la persona que va abusar d’ella no va ser el seu pare.

I ara Bárbara Rey s’ha assegut al programa ‘Sábado Deluxe’ per explicar com se sent després de la confessió de la seva filla. La vedette se sent enfonsada i reconeix que s’enrecorda tots els dies del que va passar i que això la fa sentir molt malament: “Em sento culpable de no haver-me’n adonat en aquell moment”, admet. Diu que li agradaria saber qui és el culpable o la culpable, perquè això no l’està deixant dormir: “Estic intentant treure forces d’on no n’hi ha”, assegura.

Quan Bárbara Rey va escoltar tot el que havia passat durant la gala del reality de Telecinco, no podia parar d’anar al lavabo, perquè el seu cos va reaccionar expulsant líquid, pels propis nervis. Després de la gala, una vegada a casa, li va venir el ‘baixón’ i se sentia molt esgotada. Aquella nit “em vaig orinar a sobre”, i assegura no es va adonar fins hores després.

María Patiño i Bárbara Rey | Telecinco

A més, la vedette s’ha mostrat molt dura contra la persona que li ha fet aquest mal a la seva filla i assegura que “li dono gràcies a Déu de no haver-me assabentat quan va succeir, perquè l’hagués matat. M’assabento en aquell moment i el mato o la mato”, perquè encara no sap qui està darrere d’aquest abús.

Molt emocionada, Bárbara Rey s’ha dirigit a la càmera per a llançar un contundent missatge a la persona que va abusar de la seva filla: “No sé qui ets, però et juro que, si estàs viu, ho pagaràs. No hi haurà lloc on amagar-te. Si et trobo, no et faré mal perquè ja tinc una altra manera de veure les coses, però ho pagaràs. Perquè segurament li hauràs fet a altres nens. Vull que ho paguis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa