El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey defensa Joan Carles de Borbó: “Hauria de tornar a Espanya”
  • CA

Bárbara Rey ha tret la cara per Joan Carles de Borbó. Ho ha fet durant una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, en ser preguntada per la seva suposada relació sentimental amb l’emèrit, i amb la notícia que va rebre diners dels fons reservats de l’Estat amb l’objectiu que no parlés mai sobre aquest assumpte. La vedette ha assegurat que “jo no m’he quedat mai amb els diners de ningú”, i ha opinat que “els mitjans de comunicació s’estan passat molt amb Joan Carles”.

“En el moment de la Transició va estar molt bé que ell hi sigués“, ha defensat Bárbara Rey, que, a més, considera que hauria de tornar a Espanya: “Hauria de tornar. Segur que hi ha algunes coses que ha fet malament, pero tamé ha fet moltes que estaven bé, i aquestes s’han de reconèixer. I crec que us esteu passat molt en la manera de tractar-lo perquè no esteu traient res de totes les coses bones que va fer, només la seva part dolenta”, ha afegit.

Bárbara Rey a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

Seguidament ha inervingut la seva amiga íntima, Chelo García-Cortés, qui hauria estat testimoni de la relació que Bárbara i Joan Carles mantenien: “He parlat de la teva relació sentimental, sí, perquè ho he viscut, però també he dit que tu mai has cobrat res”.

Pel que sembla, Chelo hauria fins i tot respost una trucada telefònica de Joan Carles de Borbó dirigida a l’actriu, un fet que Bárbara ha desmentit: “Chelo, se t’està anant el cap, les coses que estàs explicnt no són veritat, estàs mentint, t’estimo molt però has tergiversat coses que jo t’he explicat, has de reconèixer-ho”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa