El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Bárbara Rey, ingressada d’urgència pocs dies després de rebre l’alta
  • CA

Males notícies per a la família i seguidors de Bárbara Rey. La setmana passada la vèiem abandonar l’hospital després de quinze dies ingressada amb coronavirus, una estada que l’havia debilitat molt i que la forçava a anar amb cadira de rodes. Després de superar la malaltia i també la pneumònia bilateral que li havia generat, abandonava el centre hospitalari i tornava a casa per seguir allà la recuperació. El problema? Que ha hagut de tornar a ser ingressada.

Així ho assegura Diez Minutos en exclusiva, que s’ha posat en contacte amb el seu cercle més proper: “Ha hagut d’ingressar d’urgència una altra vegada per culpa d’unes molèsties…”. Només cinc dies després de tornar a casa, ha hagut de tornar-hi en començar a trobar-se “molt malament” i veure que li pujava molt la febre. La filla l’hauria acompanyat fins allà i els metges haurien conclòs que el millor seria que es quedés ingressada uns dies més.

Bárbara Rey abandona l'hospital amb cadira de rodes - Europa Press
Bárbara Rey abandona l’hospital amb cadira de rodes / Europa Press

De moment no s’ha filtrat a la premsa què pot haver-hi darrere d’aquest empitjorament, encara que el més probable és que encara sigui l’efecte d’alguna seqüela de la Covid. L’actriu segueix preocupant els seus fans, que es mostren angoixats a la xarxa en veure el seu delicat estat de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa