El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey confirma que ha mantingut relacions íntimes amb Bigote Arrocet
  • CA

Era un de les entrevistes més esperades. Bárbara Rey s’ha assegut al programa ‘Sábado Deluxe’ per parlar de les diferents polèmiques que han sorgit els darrers mesos sobre ella. Així, la popular vedette ha parlat de la seva relació amb Bigote Arrocet, exparella de la presentadora María Teresa Campos. Durant l’entrevista, Bárbara ha deixat clar que l’humorista no és la seva parella i ha confessat que fa unes setmanes potser sí que li hagués agradat que fos el seu xicot, però que ara ja no.

“En algunes coses m’ha decebut, i jo no soc tonta però crec que Edmundo m’ha enganyat una mica”, ha reconegut la també actriu durant el programa dels dissabtes a la nit de Telencico. “Crec que no li agrado gens, tot i que ell m’ha insinuat que sí”, ha continuat lamentant, i ha afegit: “Continuarà sent amic meu, perquè fa molts anys que ho és, però crec que no és sincer, penso que es reserva moltes coses i que ho fa perquè no les sent i no les vol dir”.

Carmen Borrego i Bárbara Rey a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

Preguntada per Jorge Javier Vázquez per si Edmundo Arrocet li va treure diners dels seus “fons reservats”, la vedette ha respost: “No, a mi ningú em treu res, jo si dono alguna cosa ho dono perquè vull”. Finalment, Bárbara ha reconegut que el dia 31 de gener l’humorista es va ficar al seu llit, que va passar alguna cosa però que ella “esperava que després hi hagués alguna cosa més“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa