El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey i Bigote Arrocet passen junts la nit de Cap d’Any

Des que va sortir la notícia que Bárbara Rey i Bigote Arrocet eren parella, molt s’ha especulat sobre la seva relació. Hi ha els que asseguren que fa mesos que estan junts, i d’altres que diuen que tot és muntatge i que només són amics. Però el programa de Telecinco ‘Viva la Vida’ ha assegurat que la vedette i l’humorista haurien passat junts la Nit de Cap d’Any. En concret, a la casa que Bárbara Rey té a Marbella.

Per a comprovar si efectivament han començat el 2022 junts, el periodista Alejandro Vigara s’ha desplaçat a Màlaga, on ha enxampat en directe a la parella sortint junts i molt somrients d’un restaurant. Els seus radiants somriures deixaven clar que entre ells hi ha molt bona sintonia. Tot i això, cap dels dos ha volgut aclarir si el que tenen és només una amistat, o alguna cosa més. Davant les preguntes del reporter, Bigote Arrocet s’ha mostrat bromista i Bárbara Rey ha jugat molt a l’ambigüitat.

Bigote Arrocet Europa Press

Sobre si havien passat la nit junts, la vedette assegurava: “No ho recordo. Jo és que, com bec tant, no recordo les coses”, deia bromista l’artista. Per part seva, davant la pregunta de si estaven junts, ell no responia amb claredat i feia bromes al periodista.

Per la seva banda, Alejandra Rubio assegurava en el programa de Telecinco que es creu els sentiments que pot tenir Bárbara per l’ex de la seva àvia, María Teresa Campos, però que a ell el veu com un “encantador de serps”, algú que pot voler conquistar a la vedette per interès econòmic. Una opinió que ha deixat a Bigote bastant sorprès.

Bárbara només s’ha limitat a dir que està “contenta” i que al nou any li demana “salut i felicitat per a tots”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa