Bárbara Rey a punt d’abandonar ‘Sálvame’ quan se li pregunta per Joan Carles I

"Si hagués volgut venir per parlar d'això ho hagués fet fa molt de temps i hagués cobrat una fortuna", argumenta la vedette

María Patiño i Bárbara Rey

 

Feia més de quatre anys que Bárbara Rey no trepitjava un plató de televisió. I ho ha fet aquest dissabte donant una entrevista a ‘Sábado Deluxe’. Però les coses no van anar bé -com a mínim al començament- quan els col·laboradors li preguntaven per Joan Carles I. La vedette s’ha enfadat molt i s’ha aixecat de la seva cadira disposada a marxar del plató: “No he vingut per aquest tipus d’entrevista. Sóc una persona asequible, que s’obre, que em pregunteu coses que no estan a la prèvia i les responc, però s’està centrant tot en un tema del que jo no n’he volgut parlar mai. I parlaré el dia que vulgui, o no ho faré mai. I d’aquesta manera no, perquè m’aixeco ara mateix i s’acaba l’entrevista”, ha explicat.

 

En aquest moment, la presentadora María Patiño li ha preguntat: “Tu no sabies que sobre el que s’ha publicat es podia parlar?”, però Bárbara Rey ha respost amb contundència: “S’han publicat tantes coses de la meva vida que estaríem aquí fins el segle vinent. Estic feliç de ser aquí, però si m’esteu pressionant… Jo no he vingut per això, perquè si hagués volgut venir per parlar d’això ho hagués fet fa molt de temps i hagués cobrat una fortuna“. Finalment, el programa ha aconseguit que Bárbara no marxés i que l’entrevista continués amb normalitat. 

Nou comentari