El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta picabaralla entre dos reporters de ‘Sálvame’
  • CA

Segons va destapar el reporter de ‘Sálvame’ Sergi Ferré hi ha certs mals rotllos entre els reporters del programa de les tardes de Telecinco, i ho va revelar després de conèixer-se algunes absències en el casament de José Antonio León. El reporter va afirmar que el seu company està molt “crescut”, i va afegir, “li diuen la estrellita”.

Tot això va passar el mes de juny després del casament de José Antonio León amb Rocío Madrid, i pel que sembla la relació entre els reporters no és gens bona i hi ha alguns problemes. En una connexió en directe, Kiko Hernández ha parlat amb José Antonio León sobre el casament d’Anabel Pantoja, i després li ha preguntat a Kike Calleja que per què no va anar a la del reporter si són tan amics.

Una cosa ha portat a l’altra, i José Antonio ha recordat a un altre dels reporters, “mal rotllo hi hauria amb un altre company que es va colar aquí en un directe i que va dir unes coses molt lletges, i jo a punt de marxar de viatge de nuvis“, ha sentenciat, “i avui dia no el considero company”. A Kike Calleja sí (de fet ja ha confirmat que anirà al seu casament).

“Estem parlant de Sergi i no parlaré de Sergi. Quan es diuen ximpleries, la ignorància és la millor manera d’oblidar-se d’elles“, ha dit José Antonio visiblement emprenyat amb el seu company. Al reporter no li hauria importat que hagués parlat d’ell, “ha tingut un mal dia, ha pogut amb ell la història de ser aquí al plató, que moltes vegades quan no controles el plató, et posa nerviós i vols tenir aquest excés de protagonisme que habitualment no tens en la teva vida real”, ha assegurat.

En canvi, ha dit que pel que no passa és pel fet que parlin de la seva dona, com va fer Sergi Ferré, assegurant que té enveja de Paz Padilla pel seu protagonisme. “Em sembla d’ignorants, inventar-se qualsevol tipus de notícia pel fet de ser aquí, i em sembla absurd que es parli aquí d’un company, i més que res, li recordo que és aquí perquè jo vaig parlar amb el coordinador en el seu moment perquè el fiqués perquè estava en una altra cadena i funciona bé en aquesta mena de periodisme”, ha apuntat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa