El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’estrella més polèmica de Telecinco, intoxicada el dia de Reis
  • CA

Les festes nadalenques sempre venen acompanyades de menjars copiosos: plats elaborats, salses, canapés, gambes, torrons, dolços… Una barreja que moltes vegades acaben passant factura. I és que els mals de panxa, els atipaments i les intoxicacions també són habituals en aquestes dates.

Qui ho ha patit en primera persona ha estat Aurah Ruiz, una de les concursants preferides dels realities de Telecinco. L’estrella de la cadena és molt activa a la xarxa, on es mostra transparent davant dels seus seguidors. Ha estat gràcies a aquesta sinceritat que hem sabut que no ha passat un dia de Reis molt agradable, més aviat tot el contrari.

La polèmica extronista de MYHYV torna a estar enamorada del seu ex, el futbolista Jesé, amb qui té un fill petit. Van separar-se fa tres anys després de viure una relació complicada i molt tòxica. Ara que s’han reconciliat, però, intenten recuperar el temps perdut. Per tal de celebrar el dia de Reis, van acudir a un restaurant molt luxós que va acabar fent mal a Aurah.

Aurah Ruiz se sincera amb els fans i confessa que està malalta / Instagram

Així ho ha confessat a Instagram, en un post que ha preocupat els seus seguidors. Amb mala cara i un missatge que ha amoïnat: “El meu dia de Reis entre vòmits i cagades. Literal. Intoxicació màxima… No torno a menjar fora de casa”. Un missatge que ha preocupat els fans, molt pendents de la seva evolució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa