Una exconcursant de ‘GH’, condemnada per assetjar i calumniar el pare del seu fill

Aurah Ruiz haurà de complir condemna encara que el futbolista hagi volgut retirar la demanda contra ella

La relació d’Aurah Ruiz i Jesé ha acaparat moltíssima expectació mediàtica. Les acusacions que s’han fet -i les consegüents demandes- han portat l’exconcursant de Gran Hermano a ser condemnada. Aquesta setmana ha hagut d’acudir a presó per rebre la notificació que li confirma què haurà de fer per pagar la seva pena.

Aurah i Jesé, a la presentació del futbolista / Europa Press

El futbolista la va demandar fa dos anys per injúries, calúmnies i assetjament. Quan van trencar la relació la influencer va criticar-lo públicament fins al punt d’humiliar-lo i atacar el seu dret a l’honor. És per això que ara haurà de fer treballs comunitaris com a condemna.

El cas es complica encara més en saber que tornen a estar junts. Després de dir-se de tot i denunciar-se mútuament, s’han perdonat i el futbolista ha intentat, fins i tot, retirar les demandes contra ella. Fiscalia no li ha permès i és per això que Aurah es veu obligada a complir amb la seva pena: “M’han dit que hauré d’anar els dimecres a una sessió amb una psicòloga. M’acusava d’assetjament i ara estem junts. Repeteixo que jo no he fet res dolent i ell tampoc perquè ara torno a ser amb ell”. Cal recordar que Jesé és el pare del seu fill.

Aurah explica en un vídeo què haurà de fer per complir la condemna / Mtmad

Una relació tòxica plena d’alts i baixos que sembla que comença a estabilitzar-se.

Nou comentari