Ariadne Artiles, curada del coronavirus després de 18 dies molt malalta

La model Ariadne Artiles ha confessat a Instagram que ha patit les conseqüències del coronavirus: “Avui comença la meva quarantena, després de gairebé 18 dies al llit amb un virus que t’arrossega i et fa creure que desapareixeràs del mapa”. Assegura que ha “tornat a la vida” després d’uns dies de molta por, “angoixa i incertesa“. 

Un moment molt complicat que, afortunadament, sembla que ja ha passat. “El millor és que ja puc respirar millor i sé que sortirem d’aquesta. El dolent és que ja no sé on ficar les ganes de fer un petó al meu bebè. Ella es frega amb mi sempre que pot per sentir-me una mica més a prop i necessita una abraçada, però s’està portant com una campiona”, diu referint-se a la seva filla de dos anys.

“Només estic aquí per dir-vos que d’aquest virus no se salva ningú, però que hem d’intentar que no es contagi més gent de la que les clíniques i els metges poden abastar. L’única manera és quedar-nos a casa i aguantar fins i tot després de sentir-nos bé, perquè som portadors i encara podem contagiar més persones. La vida de tots depèn de nosaltres. Queda’t a casa encara que et sentis bé”, demana en un post d’Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy empieza mi cuarentena, después de casi 18 días en la cama con un virus que te arrastra y te hace creer que vas a desaparecer del mapa. Hoy ya puedo decir que estoy de vuelta a la vida después de algunos días de angustia e incertidumbre pero todo ha pasado. Lo bueno es que ya puedo respirar mejor y sé que saldremos de esta. Lo malo es que ya no sé donde meter las ganas de besar a mi bebe. Ella se roza conmigo cada vez que puede para sentirme un poco más cerca y necesita un abrazo como agua de mayo, pero se está portando como una campeona. Solo estoy aquí para decirles que de este virus no se salva nadie, pero hay que intentar que no se contagie más gente de la que las clínicas y los médicos puedan abarcar. La única manera es quedarnos en casa y aguantar incluso después de sentirnos bien, porque somos portadores y aún podemos contagiar a más personas . La vida de todos depende de nosotros, QUÉDATE EN CASA AUNQUE TE SIENTAS BIEN ? #yomequedoencasa

Una publicación compartida de Ariadne Artiles (@ariadneartiles) el

Són moltes les famoses que li han enviat missatges d’estima després d’aquesta confessió, un confinament que continua però amb millors notícies.

Nou comentari