Ares Teixidó, a l’hospital per una bronquitis aguda

La presentadora catalana Ares Teixidó ha hagut de ser tractada a l’hospital en patir una bronquitis aguda. Els seus seguidors sempre estan pendents del seu estat de salut, especialment des que anunciés fa cosa d’un any que té diabetis. En aquesta ocasió, però, el motiu d’hospitalització no té res a veure amb això.

Ares havia acudit a l’hospital per visitar un amic, que estava ingressat allà. No s’imaginava que acabaria en una llitera ella també, encara que feia dies que es trobava malament. “Els virus informàtics al costat dels que recorren el meu cos ara mateix són mers aprenents. Això sí, fins i tot per posar-me malalta tinc sort. Vaig caure dilluns i si tot va bé, divendres ja hauria d’estar on fire per rebre el cap de setmana. Que així sigui, ja no puc més!”, escrivia.

Ares Teixidó a l'hospital   Instagram 2

Ares Teixidó a l’hospital / Instagram 

Ella mateixa explicava què és el que li passava. Se seguia trobant malament, així que va aprofitar la visita al seu amic per passar per urgències a veure si li podien donar alguna cosa per respirar millor i allà va venir la sorpresa. Es va haver de quedar ingressada per una bronquitis aguda. Ho ha volgut explicar als seus seguidors amb un toc d’humor, això sí: “He vingut de visita aquest matí a veure el meu cuquito que segueix ingressat. Vaig a passar per urgències a veure si em donaven alguna cosa i m’han tingut fins ara (una hora) en un box. Però la mascareta i la cortisona en vena ha estat oli en un llum, encara que ara no ho aprecieu. Torno a pujar amb el meu cuquito fins que li donin l’alta”.

Ares Teixidó ingressa a l'hospital   Instagram

Instagram

No ha perdut el sentit de l’humor, ja que posteriorment ha publicat una foto dels dos malalts a l’hospital: “Quins dos… que no s’estengui el ànic, no som els del coronavirus“. 

Nou comentari