El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aramís Fuster: “El coronavirus matarà tres quartes parts de la humanitat”
  • CA

Aramís Fuster sempre ha estat un dels personatges mediàtics més estrafolaris de la televisió. Afirma tenir 692 anys, orgullosa de la seva feina i estil de vida: “No m’importa que em diguin friqui. Com més friqui sigui, més diferent dels altres. A veure qui té els ous d’assemblar-se a mi”. Avui concedeix una entrevista ben curiosa a ‘El Español‘, en la qual opina sobre el coronavirus i es mostra molt enfadada amb Nacho Vidal per haver fet un ritual satànic en el qual va morir un home.

“Aquest Nacho és ximple. Ha comès un delicte dolós. No hauria d’haver donat el verí a l’home i, a més a més, cobrar-ho. No ho va fer com ho hauria d’haver fet… Va ser una estafa. Els rituals han de tenir mestria, preparació i espiritualitat. I a Nacho només l’has de mirar a la cara per veure que està trastornat, ja sigui per les drogues o per les circumstàncies que li han tocat viure”, deixa caure sense vergonya.

I és que Aramís està convençuda que un mestre de l’endevinació com ella té molt de poder: “A mi m’han arribat a donar un xec en blanc per matar una persona amb un ritual, però no entra dins de les lleis de l’ocultisme. Puc matar si vull, quan vulgui i sense deixar rastre. Però no accepto. L’ocultisme és molt seriós. Tinc a les meves mans les forces del bé i del mal. Vaig decidir tirar pel costat bo, encara que he tingut temptacions d’anar cap a l’altre perquè m’han fet molt de mal”. 

Aramís Fuster al ‘Deluxe’ / Telecinco

Unes declaracions amb les quals no es queda contenta. Què opina sobre el coronavirus una vident com ella? Queda clar que opina que hi ha una mà negra darrere: “És un producte de laboratori que ha provocat una manipulació econòmica. En el moment en el qual es creen aquests virus, es fabriquen antídots. Però no interessa vendre’ls… Ja va passar amb la sida. Calcula els milers de milions que moren diàriament. Aquest virus tindrà dos rebrots més i la població mundial quedarà tan minvada que serà gairebé com començar, però manipulats. Aquest virus matarà a tres quartes parts de la humanitat“. 

Una frase lapidària que ha convertit el seu nom en tendència a Twitter, amb desenes d’usuaris criticant que s’atreveixi a dir això. Aramís, de ben segur que continua oferint més llenya al foc a les següents entrevistes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa