Antonio Vega entra en directe i Avilés pateix un atac d’ansietat

"Per a no haver estat la meva parella has acceptat molts regals meus", es queixa el tertulià del cor

Antonio Vega, l’ex-xicot de José Antonio Avilés, ha entrat en directe al programa de Telecinco ‘Viva la vida’ per parlar de la relació que va mantenir amb el tertulià del programa. Un fet que ha provocat l’empipament del col·laborador i que abandoni el plató del programa que ara presenta Toño Moreno. El perruquer ha volgut participar en el programa per a enfrontar-se per primera vegada “cara a cara” a l’exsupervivent.

La presentadora ha volgut saber el motiu pel qual Antonio ha decidit treure a la llum les seves intimitats amb Avilés: “He sortit parlant d’ell perquè m’ha mentit, perquè em prometia feienes que després no complia, com pentinar a María Teresa Campos o ser el perruquer de ‘La isla de las tentaciones”.

Toñi, intentant defensar a José Antonio Avilés, li ha enlletgit a Antonio Vega l’actitud cap a qui va ser el seu amic especial: “Tots quan estem enamorats prometem de tot”. Els col·laboradors han aprofitat la trucada d’Antonio Vega per a preguntar-li si havien estat gravats per Avilés sense ells saber-ho: “Sí, jo he estat testimoni de com us ha gravat, a Alejandra, a Carmen Borrego, a Luis Rollán…”.

Després de passar uns instants fora del plató, José Antonio Avilés ha tornat a entrar per a parlar amb Antonio Vega per primera vegada: “Per a no haver estat la meva parella has acceptat molts regals meus, tu estaves en el meu cor però ara no vull tocar-te ni amb un pal”. El col·laborador ha hagut d’abandonar per segona vegada el plató: “Em diuen que està al lavabo plorant, Avilés ho va passar molt malament per tu, estava molt il·lusionat amb tu i no sabia com fer-te feliç, només volia enamorar-te”, explicava Toñi Moreno.

Nou comentari