Antonio Resines revela el seu fracàs més greu: “Vam perdre 10 milions”

Antonio Resines ha estat el primer convidat del programa nou d’Alberto Chicote a La Sexta. La cadena ha confiat en el cuiner per posar-lo al capdavant d’un espai anomenat Fuera del mapa en la que farà diferents rutes per Espanya en companyia de famosos als que anirà entrevistant. L’actor de Los Serrano i La buena estrella s’ha sincerat amb ell mentre passejaven per Guipúscoa sobre els problemes econòmics que ha travessat. Tot va començar quan va decidir-se a provar sort com a productor, un pas que fan molts actors d’èxit. Pensava que seria senzill i no comptava amb què es trobaria amb tants problemes pel camí.

Ell era el productor de la pel·lícula La reina de España, la que va tenir molta repercussió arran de les declaracions que va fer el seu director en recollir un premi: “Mai no m’he sentit espanyol, ni tan sols cinc minuts”, va dir Fernando Trueba. Allò va enfadar a molta gent, que de seguida va iniciar una campanya de boicot contra el film en el que treballava Antonio Resines. L’enuig va fer-se evident en la taquilla i això va provocar-los molts problemes: “Quan vam estrenar la pel·lícula, molts animaven a no veure-la i realment va funcionar. Vam recuperar un milió i mig d’euros, però ens havia costat 11 milions. Va ser un fracàs. Sé que aquestes coses poden passar en els negocis, però mai no m’hauria imaginat que ho perdria tot en invertir en aquesta cinta”, reconeix.

Antonio Resines se sincera amb Alberto Chicote sobre el pitjor moment que ha viscut en aquests 40 anys de carrera / La Sexta

Davant d’aquesta anècdota, Alberto Chicote li preguntava si creia que realment és possible fer-se ric amb el cinema espanyol. La resposta no va deixar indiferent a ningú: “Per mi una persona rica és algú que té un patrimoni de 5 milions d’euros cap amunt. Hi ha molt poques persones que tinguin aquesta quantitat en el nostre cinema… És comú que treballis entre 30 i 60 dies l’any, per la qual cosa la majoria d’actors no arriben als 6.000 € l’any i han de dedicar-se a altres feines”. Fa més de 40 anys que treballa en aquest món, el que fa que Antonio Resines es consideri un privilegiat: “El més habitual en aquesta professió és estar aturat”.

Nou comentari