El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats en l’estat de salut d’Antonio Resines
  • CA

Antonio Resines va ingressar a l’hospital amb problemes respiratoris greus fa gairebé tres setmanes, una pneumònia bilateral provocada pel seu contagi de coronavirus. L’actor manté tothom pendent de la seva evolució des de llavors, amb una preocupació constant tenint en compte que han passat quinze dies des que comencés a necessitar suport mèdic. Fins ara han estat molts els companys de professió que li han enviat missatges d’ànims públicament, el que acaba de fer Jesús Calleja. En el seu cas, però, també ha aprofitat per revelar quina és l’última hora de l’estat del seu amic.

El presentador ha concedit unes declaracions a Sálvame per informar sobre Antonio Resines, el protagonista del programa que Calleja està a punt d’estrenar: “Està remuntant“. Ambdós van viatjar fins a Costa Rica, escenari d’una entrevista que veurà la llum aquests pròxims dies. Jesús Calleja està content i reconeix que el seu objectiu és dedicar-li el programa “com a homenatge”.

Jesús Calleja coneix l’estat d’Antonio Resines / Cuatro

És una molt bona notícia que Antonio Resines progressi adequadament i que vagi millorant el seu estat, una informació que va en sintonia al que va dir la seva dona fa un parell de dies: “Antonio continua estable. Hem de tenir paciència, però que continuï estable és la bona notícia”. L’actor d’Hospital Central, de 67 anys, compta amb una llarga trajectòria. Això ha fet que coincideixi a la feina amb molts actors i actrius que ara evidencien la seva angoixa. Tots volen que l’intèrpret es recuperi com abans millor i pugui deixar enrere aquestes greus seqüeles de la Covid, les que esperen que no siguin permanents ni tinguin efectes més devastadors.

La família no ha tornat a pronunciar-se al respecte, però hem pogut conèixer més detalls del seu estat gràcies a Jesús Calleja. A poc a poc va informant-se sobre una evolució que està sent lenta, encara que satisfactòria alhora. Ara només cal esperar a què el seu sistema respiratori es recuperi per poder baixar a planta i acabar d’agafar forces per tornar cap a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa