Antonio Resines va ingressar a l’UCI fa cinc dies, quan el seu estat de salut va començar a empitjorar perillosament per culpa del coronavirus. L’actor continua estable dins de la gravetat i no necessita respiració assistida, segons acaba d’informar la família en un comunicat. Aplaudeixen que això és “bona notícia”, encara que són conscients que es troba greu: “Segueix estable, així que hem de tenir paciència perquè és bo que continuï així”. Todo es mentira ha comptat amb el testimoni d’Anabel Alonso, amb qui comparteix una bona amistat. L’actriu destacava que la família necessita paciència i respecte en un moment complicat en el que prefereixen ser optimistes.

En un primer moment va dir-se que Antonio Resines havia rebut les tres dosis de la vacuna contra la Covid, però fonts de la família neguen aquesta informació. Lamenten que el col·lectiu negacionista hagi fet servir això per criticar l’efectivitat de les vacunes, el que no estan disposats a fer.

Anabel Alonso explica com es troba Antonio Resines / Cuatro

Poc després de saber-se com ho està vivint la família, ha estat l’hospital qui ha filtrat el seu document mèdic: “Antonio es troba conscient, sense precisar ventilació mecànica invasiva. Està rebent tractaments i oxigenoteràpia a alt flux”, afegeixen. Molts estan pendents de l’estat de salut de Resines, que està rebent atenció de familiars, amics i companys de professió. A la xarxa són molts els seguidors que li envien missatges de bons desitjos, a més a més, tenint en compte que aquesta és una malaltia que pot arribar a ser molt greu quan afecta els pulmons. De moment aquestes són les novetats en la seva evolució, però la família assegura que informaran de qualsevol novetat. Només caldrà esperar a veure si el tractament segueix funcionant i Antonio Resines millora prou perquè el puguin traslladar a planta.

Comentaris

    Ja s'ho farà. Desembre 28, 2021 | 20:21
    Des de que ens va maleïr als catalans aquest carcamal, que li he fet la creu i ratlla. Me la repampimfla el que li passi. De moment, s'haurà de cuidar d'ell i ens deixarà en pau als pobres catalans que mai li hem fet res. Solament per ser catalans ja s'ha cregut que hi té tot el dret a fer-nos mal aquest dolent.

Nou comentari