Antonio Resines, sobre el seu càncer: “Vaig estar a punt de morir”

Antonio Resines ha estat el convidat estrella de l’últim programa de ‘Mi casa es la tuya’. Bertín Osborne ha aconseguit que l’actor s’obri en canal en una entrevista que ha tingut de tot. Des d’algunes anècdotes esbojarrades, la relació amb el seu fill o la malaltia que el podria haver matat.

El mític actor va voler començar recordant un episodi molt curiós de la seva joventut, durant el règim franquista: “Em van detenir per anar en contra de l’ordre. Vaig encapçalar una manifestació, ens van ajuntar molta gent i se’ns va acudir segrestar un autobús que resulta que estava ple de policies. Em van detenir i el meu pare va haver de pagar 100.000 pessetes de fiança. A la mili estava sempre en el calabós perquè tenia aquests antecedents penals, però quan va morir Franco van desaparèixer perquè no era un delinqüent, jo no havia fet res dolent”. 

Bertín Osborne i Antonio Resines  Telecinco

Bertín Osborne i Antonio Resines / Telecinco

Sobre la relació amb el seu fill, el director de cinema Ricardo Resines, ha reconegut que no ha tingut una relació perfecta. I és que Antonio va haver de marxar a treballar a Nova York quan el nen només era un bebè: “Ell tot just acabava de néixer i quan vaig tornar, no em reconeixia. Pagaven bé, la pel·lícula era petita… Però vaig decidir tornar perquè veia que tenia moltes ofertes i que em podia guanyar la vida com actor. Com que jo treballava molt fora, doncs sí, això va afectar a la relació amb la meva dona i ens vam acabar separant. Per un seguit de circumstàncies, jo em vaig quedar amb el nen. Ell s’ha criat amb mi. No he estat el millor ni el pitjor pare i sí, ens hem barallat. Ricardo coneixia molta gent, jo anava a fer ‘Alatriste’ i em vaig trencar la cama i no vaig poder fer-ho. Ell va començar allà d’auxiliar. Poc després el van trucar per una altra pel·lícula… Ens entenem treballant, ens ho passem bé”. 

Antonio Resines a 'Mi casa es la tuya'   Telecinco

Telecinco

La part que més expectació ha tingut, però, ha arribat amb les confessions de l’actor sobre l’accident de moto que el podria haver matat. “Em vaig trencar el canell, vaig anar a l’hospital i em va dir el metge que tenia anèmia. Em van fer una colonoscòpia perquè estava perdent sang i van veure que tenia càncer. Vaig tenir molta sort perquè m’ho van agafar a temps, gràcies a això no em van donar quimioteràpia”.

I després, un altre moment angoixant: “Feia un temps que m’ofegava. Un anestesista i els cardiòlegs em van dir que tenia una angina de pit i vaig entrar a quiròfan perquè van veure que tenia una artèria obstruïda. I aquí estic”.

Resines amb Bertín Osborne   Telecinco

 Telecinco

La vida a prova de bombes d’un dels actors més mítics del cinema i la televisió espanyola.

 

Nou comentari