El canvi físic més impactant d’Antonio Orozco preocupa els fans

Antonio Orozco ha estat els últims mesos treballant sense descans per enllestir el seu nou disc, el que els seus fans esperen en candeletes des de fa temps. El cantant ha anunciat aquest matí que queda molt poc: “Us aniré dient. Estic molt orgullós d’haver pogut comptar amb tants i tan bons professionals, tinc molta sort. Han estat uns mesos que mai no oblidarem”. Ha estat una etapa estressant, per això, el que reconeix en un missatge que acompanya una fotografia seva fent exercici: “I ara al gimnàs per abandonar l’estrès. Quins nervis… cony”.

El que més ha cridat l’atenció, per això, és que apareix amb un físic completament diferent del que estàvem acostumats. La seva participació a ‘La Voz’ feia que els fans el veiessin regularment a pantalla, però des de fa més d’un any que el programa està fora de la graella. És per això que ha sobtat tant veure el canvi físic que ha experimentat el cantant d’Hospitalet.

La pèrdua de pes és evident i molt evident, el que ha deixat els seguidors amb la boca oberta. De fet, fins i tot la cara se li ha quedat xuclada: “T’estàs quedant molt prim! No aprimis més” i “Estàs guapíssim, però t’estàs quedant en els ossos!” són els comentaris que més es repeteixen.

Antonio Orozco, a 'La Voz' el 2018   Antena 3

Antonio Orozco, a ‘La Voz’ el 2019 / Antena 3

Antonio Orozco, fa un parell d'anys   Antena 3

Antonio Orozco, fa un parell d’anys / Antena 3

I així està ara, un canvi espectacular en pocs mesos:

 

L’exercici tindria molt a veure amb aquesta pèrdua de pes i tonificació de l’artista, orgullós del resultat. 

Nou comentari