El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Orozco aplaudeix els sanitaris des de la teulada de l’Hospital de Bellvitge
  • CA

Antonio Orozco ha volgut tornar a col·laborar amb La Marató de TV3. El cantautor ha participat en la cançó coral de la campanya d’enguany, però també ha cantat des de l’Hospital de Bellvitge una de les cançons del seu nou disc. L’artista català publica Aviónica després de cinc anys sense nous temes, el que ha promocionat mentre ajudava a la causa solidària.

L’hem vist cantant des de la teulada de l’hospital, un gest que ha entusiasmat als seus seguidors. Acompanyat d’un pianista, el sentíem interpretar Entre sobras y sobras me faltas en un homenatge a la feinada que han fet i segueixen fent els sanitaris durant aquesta pandèmia.

També ha volgut aplaudir-los a Instagram, en un missatge que ha rebut moltíssims comentaris positius: “Per a tots aquells que han fet que no ens falti l’esperança, la il·lusió i el més important… la vida, aquest any. Que no ens falti mai la força per seguir lluitant i que ens sobrin les ganes de viure”.

Aquest no ha estat l’únic gest solidari del cantant nascut a l’Hospitalet de Llobregat. De fet, ha estat un dels primers artistes en compondre una cançó amb una pneumòloga d’Albacete. Junts han volgut crear una mena d’himne per a la campanya de la societat espanyola de pneumologia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa