Antonio Montero: “Em van fer xantatge quan perseguia la família reial”

El paparazzi sospita que la Casa Reial va estar darrere del sobre amenaçador que va rebre a casa

Sálvame segueix amb la secció Quiero dinero, en la qual sotmeten un dels seus col·laboradors a reptes i preguntes comprometedores a canvi de diners extres. L’últim participant és el paparazzi Antonio Montero. Ha hagut de confessar que va enganyar la seva dona, un episodi molt íntim i vergonyós que ha tret a la llum una anècdota que ha deixat tothom amb la boca oberta.

El col·laborador ha assegurat que va patir xantatge fa uns quants anys, concretament quan perseguia la Casa Reial per aconseguir fotografies seves. Li han preguntat directament si creu que el xantatge provenia d’algun membre de l’univers dels Borbons, el que sospita però no pot provar.

“Em van dir que em tenien controlat. Uns desconeguts van deixar un sobre a la bústia a nom de la meva dona. A dins hi havia fotos meves bastant compromeses en les quals se’m veia dinant amb una altra dona. No puc provar que va ser la Casa Reial, però el missatge era clar”, ha deixat caure. A més a més, li haurien enviat una llista amb les trucades telefòniques que havia fet (incloent-hi noms i fotografies de familiars seus). 

Antonio Montero a 'Sálvame'   Telecinco

Antonio Montero a Sálvame / Telecinco

Aquestes declaracions fan pensar en un espionatge per part de la Casa Reial, el que també podria haver patit la periodista Pilar Eyre. La cronista explica precisament avui que creu que li han punxat el telèfon: “Han volgut fer-me callar“. Dos episodis molt greus que, en cas de confirmar-se l’autoria dels Borbons, seria un altre escàndol a afegir a la llarga llista que els esquitxa. 

 

Nou comentari