El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fotògraf Antonio Montero revela que va ser infidel: “Amor a primera vista”
  • CA

Antonio Montero mai no ha parlat gaire de la seva vida privada a televisió. És un dels paparazzi més reconeguts, però poc se sabia fins ara més enllà que va estar casat durant 30 anys amb la col·laboradora Marisa Martín-Blázquez. Van anunciar el seu divorci el 2015, però encara viuen junts i no fan més que dedicar-se paraules maques públicament. Aquesta setmana, però, el fotògraf s’ha sincerat gràcies a la nova secció de Sálvame. És ell qui s’enfronta ara als reptes i preguntes compromeses de Quiero dinero, en la qual guanyen diners a canvi de confessions compromeses. El tema estrella de la seva participació fins ara? Que va ser infidel a la dona.

Era el 1995, quan el fotògraf va ser captat durant un dinar amb l’amant: “Ja feia temps que estàvem casats i sí, va aparèixer una altra dona a qui vaig conèixer en un viatge de feina. Era el primer cop que anava a dinar amb algú que no era la meva dona. Em van fer una foto i me la van deixar a dins d’un sobre a la bústia. Vaig decidir ensenyar-se-la a Marisa i li vaig explicar tot”. 

Una situació complicada que va sumir el matrimoni en una crisi: “Em va plantejar una convulsió emocional i em vaig plantejar per què m’estava passant allò. La dona em va donar a escollir i ho vaig tenir clar, vaig apostar per Marisa. El problema va ser que amb la noia aquesta em vaig enamorar sobtadament, un amor a primera vista, el que ho feia més complicat”.

 Telecinco

“Va ser una situació molt compromesa. Maria em va dir que ja ho sabia, que sabia que feia temps que estava passant. La qüestió és que només va ser cosa de vuit dies, però jo sóc molt intens i m’ho va notar. No m’esperava que la vida em pogués posar en aquella tessitura. No m’avergonyeixo de res, però fa mal perquè poses a l’altra persona en una situació difícil”, explica.

Montero assegura que no va arribar a anar al llit amb ella: “No ho vam fer perquè no vaig voler. Jo ho tenia clar i creia en la meva dona cegament. Ara bé, no ho tenia clar i allò em va provocar un problema. Allò em va generar un conflicte personal i real”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa