El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David va voler parlar de l’agressió de la seva filla a Rocío Carrasco en un ‘Deluxe’ per 60.000 euros
  • CA

El serial continua. Després de l’entrevista de Rocío Carrasco aquest dimecres a Telecinco, on va relatar l’agressió que va patir per part de la seva filla, Rocío Flores, les informacions no s’aturen. Durant el programa ‘Sábado Deluxe’, la tertuliana Belén Rodríguez ha revelat que Antonio David Flores va voler relatar aquest violent episodi en una entrevista a ‘Sabado Deluxe’ cobrant 60.000 euros. Segons ha afirmat Jorge Javier Vázquez, “quan Carlota Corredera era directora del ‘Deluxe’, un any després de la baralla entre mare i filla, es va reunir Antonio David amb Carlota i amb la directora de continguts de la productora per a venir a explicar aquest tema”.

“Ell diu ‘no entenc com una mare pot ser tan cruel amb la seva filla explicant aquest episodi’ quan ell pretenia venir a explicar-lo aquí? Increïble”, el criticava el presentador badaloní. Però aquesta entrevista no es va tancar per dos motius. El primer, perquè és un tema que afectava a una menor d’edat. El segon, perquè va demanar tantíssims diners que era inassolible. “I ara tu em diràs que a la defensa a una filla li poses aquest preu?”, reflexionava en veu alta Jorge Javier, visiblement enfadat.

Jorge Javier llegint el missatge de Carlota Corredera | Telecinco

Carlota Corredera es posar en contacte amb Jorge Javier per a aclarir en directe aquesta informació: “Va ser pocs mesos després que passés el que va passar i Antonio David va demanar 60.000 euros perquè tenia molts problemes amb Hisenda. Va ser l’any 2012 (no el 2013). Ens vam reunir a La Moreja i va dir que no ens explicaria res fins que accedíssim a la pasta”.

Per la seva banda, Antonio David s’ha posat en contacte amb el periodista de ‘Sálvame’ José Antonio León i ha reaccionat a la informació que s’estava donant al plató: “Es pixa de riure, mai s’ha reunit, no ens està veient i diu que no tergiversem i que el preu l’ha posat una altra persona, no ell”.

Davant d’aquestes paraules, Jorge Javier ha afegit que en aquesta reunió hi havia una tercera persona, la seva exrepresentant, que ha dit fins i tot el nom del restaurant en el qual es van reunir. “Tu et creus que Carlota i Menchu s’inventaran això? És acollonant, una persona normal calla”, ha opinat el presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa