El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, traït per un confident proper
  • CA

Antonio David Flores va desaparèixer de televisió arran del documental de la seva exdona, Rocío Carrasco, quan aquesta el va acusar públicament de maltractar-la durant més de 20 anys. Des de llavors el tertulià ha intentat mantenir un perfil baix per intentar que els ànims es calmessin. L’única entrevista que ha concedit ha estat a un youtuber que encara no es creu que l’escollís a ell. El motiu? Que Juan José Menéndez l’havia defensat quan ningú més ho feia. En l’entrevista va participar un altre creador de contingut, Javier Oliveria, que ara està enfrontat amb Menéndez precisament per culpa d’aquesta entrevista. Mentre que un assegura que Antonio David va demanar que s’emetés només en el seu canal per tenir més repercussió, l’altre l’acusa de mentir en dir que a Antonio David li donava igual en quin dels dos fos. Ara s’acaben d’adonar que cap dels dos menteix, ja que Antonio David Flores hauria dit una cosa diferent a cadascú per quedar bé.

Antonio David Flores, en la controvertida entrevista a Youtube

“Crec que a mi em va dir una cosa i a tu una altra, perquè si no no entenc que segueixi dient això. Crec que el que ha passat és que la va fer grossa per intentar solucionar les coses, que va llepar massa el cul. Volia que ens portéssim bé i va idolatrar-nos a tots dos per separat”, diu un dels youtubers. Unes declaracions que recalcarien la vena manipuladora de Flores. El problema és que amb això està traint un dels personatges del cor a qui més ha defensat, un Antonio David que confiava tant en ell com per concedir-li la seva única entrevista.

Oliveria s’ha defensat: “Estic exposant un noi que està mentint a la gent per emportar-se una pasta”. I l’altre youtuber l’acusa de vendre a Antonio David: “L’has traït per salvar-te tu el cul i no quedar malament”. Una guerra a Internet que té com a protagonista indirecte a l’extertulià de Sálvame, que no s’ha pronunciat al respecte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a agost 29, 2021 | 21:57
    M'importa tres cagarros agost 29, 2021 | 21:57
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa