El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Graven Antonio David i Rocío Flores en una conversa incòmoda i molt tensa
  • CA

Les greus acusacions que ha deixat anar Rocío Carrasco contra Antonio David Flores en el documental de Telecinco l’han col·locat en el centre de la diana. Cada cop són més les persones que asseguren haver estat testimoni d’un presumpte maltractament de l’expolicia cap a la filla de Rocío Jurado. La situació és molt tensa i la majoria de l’opinió pública s’ha posicionat clarament en contra d’Antonio David.

El tertulià de Sálvame es troba en una situació complicada, la que també passa factura en la seva família. El relat de la seva exdona l’acusa directament d’haver fet l’impossible per aconseguir que els fills que tenen en comú l’odiïn a mort. Què opinen els joves sobre això? L’opinió més buscada és la de Rocío Flores, la filla gran de l’antic matrimoni. Fins ara no ha fet declaracions al respecte, encara que les seves últimes publicacions a Instagram semblen indicar que segueix donant suport al seu pare.

Europa Press ha captat unes imatges, però, que podrien revelar els primers problemes entre Rocío Flores i el seu pare. Lecturas afegeix més minuts de la gravació de l’agència, en les quals se’ls veu mantenir una conversa molt tensa en la qual es veu la noia visiblement indignada i enfadada mentre gesticula sense parar. Antonio David, capcot en tot moment, apareix tibant i deixant clar que no es tractava d’una xerrada molt agradable.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Lecturas i Europa Press

Resulta evident que Antonio David li ha de donar moltes explicacions a la filla, que fins ara només coneixia la versió de la història que el pare ha explicat en aquests 25 anys. Què opina sobre les declaracions esfereïdores de la mare s’ho queda per a ella, de moment. Caldrà esperar per veure si hi ha una reconciliació o, almenys, una trobada entre mare i filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa