El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David i Rocío Flores guanyen 900.000 € per parlar de la guerra familiar
  • CA

Antonio David Flores i la seva filla Rocío han estat protagonistes de la graella de Telecinco aquests últims mesos. La jove mai no havia aparegut a televisió, el que feia créixer l’expectativa. La mala relació que manté amb la mare genera molta expectació mediàtica, el que l’ajudava a entrar a formar part de la llista de concursants de ‘Supervivientes’. La cadena volia que s’obrís en canal i fes confessions personals sobre la seva família, el que ha servit perquè arribi a la final. Ha acabat en tercera posició, però això no impedeix que hagi guanyat un autèntic dineral.

El programa del cor ‘Viva la vida’ ha analitzat, de fet, la quantitat de diners que s’han emborsat pare i filla en aquests mesos. El resultat? Una milionada: ni més ni menys que 856.000 €.

Anem a pams. Ells ho desglossen per tal que els teleespectadors es facin una idea de quant paga la cadena a personatges d’aquest tipus. En primer lloc s’haurien de sumar els 334.000 € que es van endur gràcies a la participació d’Antonio a ‘GH VIP’ i la defensa que va fer Rocío des de plató. Es duia 25.000 € cada setmana, el mateix catxé que ha tingut la filla durant ‘Supervivientes’, i la filla 700 € cada nit que el defensava. Però és que, a més a més, va guanyar 10.000 € extres cada setmana de la ‘repesca’ del reality anomenada ‘El tiempo de descuento’.

‘Viva la vida’ calcula quants diners han guanyat Antonio David i la seva filla /   Telecinco

Rocío hauria guanyat més de 300.000 € gràcies al seu pas per ‘Supervivientes’, mentre que el pare guanyava 900 € cada programa que la defensava a plató. Un dineral al qual s’ha de sumar el que han guanyat gràcies a les entrevistes exclusives que han venut a ‘Sábado Deluxe’, les dues d’Antonio en solitari (30.000 €), més la que va fer amb la seva dona (25.000 € més) i una en solitari de la dona (10.000 €). Cal recordar que Antonio David també és col·laborador de ‘Sálvame’, el que li suposarien entre 600 i 900 € més cada dia. 

En total? 856.000 € que podrien ser més, ja que el programa ha calculat aproximadament però sense tenir totes les xifres confirmades. Un negoci que els ha sortit molt rendible i que sembla que de moment no té data de caducitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa