El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La bona relació d’Antonio David Flores i la seva filla Rocío, en perill
  • CA

Rocío Flores sempre s’ha posicionat a favor del seu pare en la guerra que manté amb Rocío Carrasco. Mare i filla no tenen relació des del 2012, el que no ajuda a què la tensió familiar es rebaixi. Fins ara sempre havíem vist a la jove aplaudint tot el que fa el pare, però sembla que les coses no van tan bé entre ells com abans. Això fa pensar l’actitud de Rocío en el programa de Supervivientes d’aquest dimecres. Jordi González anunciava que Olga Moreno, la madrastra de Rocío, obtindria un cofre amb records familiars.

Només oferien un petit del vídeo en el que se la veu llegir les postals, concretament una del seu marit: “Tu has demostrat tenir el que d’altres no tenen”. Una clara referència a la crítica que va fer Rocío Carrasco en el seu documental contra Olga: “Ella no té cony”. El presentador preguntava a la seva filla sobre el tema i ella deixava caure un comentari crític amb Antonio David: “És una nota del meu pare. Són coses seves que a mi no em corresponen… Jo només parlo del que faig jo”. Molts teleespectadors interpretaven que podria haver-hi hagut una discussió entre ells després de la petició d’Antonio David a la filla perquè es desmarqués de la polèmica familiar.

I d’aquí, Rocío passava a tornar a defensar una actitud indefensable de la seva madrastra. Les càmeres captaven a Olga quedant-se egoistament amb molt menjar mentre deixava amb menys als companys, el que no els feia gens de gràcia. Rocío ha tret ferro a aquest nou exabrupte: “No és per tant… L’organització del concurs determina les racions de menjar. Quan marxen d’un lloc cap a un altre, doncs les coses es queden allà”.

Rocío Flores a Supervivientes / Telecinco

Queda clar que la preferida de Rocío Flores és Olga Moreno, la dona del seu pare. Enfadada amb la mare i una mica molesta amb el pare, la jove decideix centrar-se en la madrastra que sempre li ha fet costat. Caldrà veure com acaba la cosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa