El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David reapareix en públic acompanyat per la seva filla Rocío Flores
  • CA

El serial sobre la ruptura del matrimoni que formaven Antonio David Flores i Olga Moreno continua. Feia uns quats dies que no es veia l’exguàrdia civil. Concretament des del dia en què va confirmar la separació amb Olga Moreno. Però aquest dimarts l’exmarit de Rocío Carrasco ha reaparegut en públic per primera vegada. Antonio David Flores ha anat a fer unes gestions en el cotxe de la seva filla Rocío Flores, per la qual anava acompanyat, segons unes imatges que ha emès ‘El Programa de Ana Rosa’.

El mateix dia, Olga Moreno també sortia del domicili que tots dos continuen compartint per a anar a la seva botiga situada a Màlaga. Ho feia en el cotxe propietat del matrimoni, però que pràcticament sempre conduïa Antonio David, qui ara es desplaça amb el cotxe de la seva fillla. A més, la guanyadora de l’última edició de ‘Supervivientes’ no ha volgut respondre a les preguntes dels periodistes sobre la seva actual relació amb Antonio David Flores.

Antonio David sortint del cotxe de la seva filla | Telecinco

Tot i que la ja exparella continua vivint en el domicili familiar -tal i com es veu en les imatges emeses per ‘El Programa de Ana Rosa, que demostren que Rocío Flores deixa el seu pare a l’entrada del pis que comparteix amb Olga-, Antonio David Flores i Olga Moreno surten per separat de l’habitatge i fan plans cadascun pel seu costat.

Va ser el divendres 29 d’octubre quan Antonio David Flores va confirmar la separació d’Olga Moreno després de nou dies de silenci. El tertulià va decidir dir la veritat en una connexió en directe amb ‘El Programa de Ana Rosa’. La causant d’aquesta confessió va ser Rocío Flores, que es trobava en aquell moment en el plató del programa de Telecinco, on treballa com a tertuliana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa