El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fúria contra Antonio David: “Egoista, decebedor i covard”
  • CA

Antonio David Flores ha quedat en evidència en confirmar que ha estat mentint aquests últims mesos, en els que ha ocultat la seva relació amb Marta Riesco. La reportera d’El programa de Ana Rosa i l’extertulià han començat una relació que dona pas a la nova vida de l’andalús després de la separació d’Olga Moreno. Com era d’esperar, l’han deixat verd des dels diferents programes del cor i ell ha optat per sortir a defensar-se públicament: “Mereixo ser feliç i només demano una mica de respecte”. La col·laboradora de Sálvame Marta López no li ha fet cas i ha volgut criticar-lo públicament, tot manifestant la seva indignació amb ell per no haver confirmat la seva nova relació a l’ex: “M’ha decebut i no m’ha agradat el que ha fet amb Olga. Ella es mereixia més respecte després de tants anys, crec que es mereixia saber-ho”.

La seva companya de programa, la presentadora María Patiño, també s’ha pronunciat en termes similars. En el seu cas, però, ha anat més enllà i ha estat encara més dura: “Donar la cara no és acudir a un programa de televisió, és seure amb la teva família i explicar la veritat perquè la teva ex i la teva filla no s’assabentin de la teva vida per una portada de revista. El que has fet és, precisament, no donar la cara. Si ara has parlat amb la premsa és per salvar-te tu i no per defensar les dones de la teva vida. Saps que has perdut molts suports amb aquest tema i per això surts a victimitzar-te”.

“Mai no he vist una persona tan egoista. Mai no he vist una persona que pensi només en ell d’una manera tan exagerada. La teva filla treballa a televisió per defensar-se a tu i no es mereixia llevar-se un matí i assabentar-se que el pare té nova xicota en una portada. Tu no estàs defensant a cap dona, mai no ho has fet. Per primer cop tots els companys d’aquesta cadena s’han adonat del teu comportament egoista”, ha afegit en un discurs molt dur.

Antonio David Flores rep crítiques ferotges dels companys de Telecinco

La covardia d’Antonio David, que no hauria parlat de la nova relació amb l’ex ni amb la filla abans de confirmar-la davant de les revistes el cor, l’han deixat en evidència. Ara l’han abandonat molts dels seguidors que havia aconseguit darrerament, els que l’acusen de ser un mentider que no es preocupa per ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa