El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Sardà fa marxa enrere i demana perdó a Antonio David: “Criticar-lo ha estat un error garrafal”

Xavier Sardà ha estat un dels famosos que s’ha posicionat en contra d’Antonio David Flores després de les acusacions de Rocío Carrasco. L’exdona del tertulià va denunciar haver estat víctima de maltractament psicològic i físic durant molts anys, encara que hi ha dues sentències que absolen Antonio David. Sardà va deixar clar a El món a Rac 1 que estava “seguríssim” que les acusacions eren certes: “No tinc cap dubte que Antonio David va tractar fatal a Rocío i que la va maltractar. En els processos judicials, que no s’hagi pogut acreditar quelcom no vol dir que no s’hagi produït”. Aquest matí s’ha desdit i ha demanat perdó, però, en una entrevista a El Periódico.

El presentador català ha reflexionat i només un parell de dies després ha reconegut que es va equivocar en pronunciar aquelles paraules. Desmenteix estar alienat amb Rocío Carrasco: “Vaig cometre un greu error en criticar durament Antonio David. No hi ha cap sentència condemnatòria. Va ser un error garrafal, insisteixo. Aquesta és una diatriba entre Antonio David i Rocío sobre la qual mai no tornaré a fer cap declaració. No és un partit de futbol”.

Antonio David Flores vol denunciar - Telecinco
Antonio David Flores vol denunciar – Telecinco

D’aquesta manera, el presentador mostra penediment per haver col·laborat en un judici públic contra un tertulià que té en el seu poder dues sentències absolutòries. Xavier Sardà reflexiona i carrega contra la premsa rosa: “No entenia el món el cor quan treballava a Crónicas marcianas ni tampoc no l’entenc ara”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa