El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Sardà carrega contra Antonio David Flores: “Estic segur que maltractava Rocío Carrasco”
  • CA

Sobre el documental de Rocío Carrasco s’han pronunciat moltíssims famosos, tots volen dir la seva i posicionar-se a favor d’un dels protagonistes. Antonio David Flores ha quedat en molt mal lloc en les acusacions de maltractament de la seva exdona, les que la gran majoria de l’opinió pública s’ha cregut. Entre els més crítics amb el tertulià, un antic company de programa: Xavier Sardà.

El presentador català va treballar amb Antonio David a l’època de Crónicas marcianas, per la qual cosa ha deixat clar que el coneix i que el veu capaç d’haver maltractat Rocío. Ho ha dit en una entrevista a El món a Rac 1: “Jo no tinc cap dubte que Antonio David va tractar fatal a Rocío i que la va maltractar psicològicament i no sé si també físicament. N’estic seguríssim“.

Qui fos cap d’Antonio David és conscient que dos jutges han absolt Antonio David, però segueix sense creure en la seva innocència: “En els processos judicials, i el que diré és una mica espantós, que no s’hagi pogut acreditar quelcom no vol dir que no s’hagi produït. El cas es podria reobrir en qualsevol moment”.

Antonio David Flores, a Crónicas marcianas / Telecinco

En aquella època, Sardà va tenir molt de tracte amb Antonio David i Rocío: “A ella la vaig entrevistar diverses vegades i a ell el tenia de col·laborador. Vam tenir un tracte molt bo. Els hi feia molta gràcia venir a parlar amb mi, era una parella jove en la qual la mare de Rocío no suportava al gendre. Rocío Jurado no podia ni veure’l… Ells, en canvi, no es deixaven conduir pels seus pares”.

Un testimoni que torna a carregar contra Antonio David, que es queda sense aliats en aquesta lluita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa