El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores, sense feina: les marques que promocionava es neguen a treballar amb ell
  • CA

Antonio David Flores ha creat un imperi gràcies a les intervencions televisives d’aquests últims 25 anys. Des que se separés de Rocío Carrasco, que ha estat un dels col·laboradors de Telecinco amb més hores davant les càmeres. Tot el seu discurs s’ha basat en malmetre contra la seva exdona i envoltar-la d’una imatge de mala mare. Ara bé, l’emissió del documental de Rocío ha dilapidat el seu negoci. Ella ha trencat el seu silenci i l’ha acusat públicament de maltractar-la i de fer-li la vida impossible fins que va aconseguir prendre-li els nens. L’ha deixat com un autèntic monstre, el que provocava que Mediaset l’acomiadés immediatament.

La cadena trencava el contracte amb Antonio David i el feia fora de tots els programes en els que col·laborava. Ara bé, aquesta no és l’única feina que ha perdut. El Español assegura avui que són moltes les marques que han deixat de contractar-lo perquè faci publicitat a Instagram. Fins fa relativament poc, aquesta era una important font d’ingressos del tertulià. De fet, afirmen que estaria guanyant entre 400 i 600 € per cada publicació. Promocionava marques de roba, de sabates, de clíniques de cirurgia estètica i odontologia, begudes, restaurants… Des del primer capítol de la seva exdona, però, no ha tornat a publicar absolutament res.

Antonio David tindria signats contractes de col·laboració amb diverses marques, però totes elles haurien optat per suspendre-ho per no veure’s implicades en aquest escàndol mediàtic: “Ara ningú no vol que l’ADN de la seva marca tingui la cara o el nom d’Antonio David”.

Un cop molt dur a l’economia d’Antonio David Flores, però també a la seva imatge pública. Ell mateix ha denunciat davant les càmeres que se sent “silenciat” i que està disposat a donar la cara, però que cap cadena no li ofereix aquesta possibilitat. Caldrà esperar per veure si finalment convenç algun programa del cor per concedir una entrevista que, de ben segur que seria explosiva.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marí a abril 15, 2021 | 19:20
    Marí abril 15, 2021 | 19:20
    Que busque trabajo cómo todo el mundo, i pare de hacerse la victima, ja ja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa