El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores: “La meva ex viu dels judicis que em guanya”
  • CA

Rocío Carrasco torna a estar d’actualitat. Aquesta setmana ha sortit a la llum que podria estar a punt de perdre la casa per culpa d’un deute del seu marit amb Hisenda. Fidel deuria 150.000 €, el que se suma a tots els impagaments que té pendents ja la filla de Rocío Jurado. El matrimoni travessa el seu pitjor moment econòmic, el que ha donat ales a Antonio David Flores per a comentar-ho.

L’ex de Rocío Carrasco li té moltes ganes, després de tants anys de batalla judicial. Encara tenen pendent el judici per la denúncia d’ella, que li reclamen més de 80.000 € en concepte de la manutenció dels fills. Era conscient el col·laborador de Sálvame del gran deute que acumula l’ex i el marit? “No, no sabia res al respecte. En el seu moment tenien patrimoni, propietats i altres coses”.

“Jo entenia que la seva única font d’ingressos era demandar-me a mi…”, deia amb ironia. També està enfrontat amb l’ex als jutjats perquè aquesta va demandar la seva actual dona, a qui acusa de mentir sobre ella en un Sábado Deluxe: “La resposta a aquesta demanda està presentada amb documentació que acredita que el que va dir la meva dona era cert. Ens demana 120.000 € ara, a nosaltres i al programa per permetre que presumptament mentís. Així que sí, puc dir que la seva única font d’ingressos ara mateix és demandar-nos i veure si té sort i guanya algun judici”.

Antonio David Flores a ‘Sálvame’ / Telecinco

El que no quadra és com Fidel ha acumulat un deute tan important amb Hisenda quan no treballa: “Com pot, un home que mai no ha treballat, tenir la capacitat de facturar més de 400.000 €? Perquè això és el que Hisenda necessita per reclamar-li 150.000 € d’aquell exercici. Algú pot respondre aquesta pregunta?”. Una situació complicada que encara podria agreujar-se més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa