Canvi radical d’Antonio David, que ara vol pau amb Rocío Carrasco

L'extertulià assegura que li agradaria que la situació se solucionés, el que ningú no s'esperava

Antonio David Flores i Rocío Carrasco mantenen un enfrontament molt tèrbol des de fa dues dècades, quan van decidir divorciar-se. La separació no va ser gens amistosa i, de fet, ella el va denunciar per maltractament. Després d’anys i anys de batalla judicial, la filla de la Jurado mai no va poder demostrar que l’extertulià la tractava malament. Això no ha impedit, però, que mantingui la seva versió i que aporti detalls molt contundents en un documental de Telecinco que va generar una expectació immensa a principis d’any. Les seves declaracions van forçar a Telecinco a acomiadar immediatament a Antonio David, que col·laborava a Sálvame fins llavors. Ell els ha denunciat per acomiadament improcedent, tenint en compte que no hi ha cap sentència judicial que asseguri que ell és un maltractador.

L’andalús està molt enfadat amb la cadena i amb la seva exdona, és clar, a qui acusa de ser la culpable de la seva situació laboral i personal. Amb la imatge pública enfonsada i més criticat que mai, el seu futur segueix molt negre. Aquesta mateixa setmana, de fet, l’hem vist capcot a les portes del jutjat en la vista que l’ha retrobat amb els excompanys de programa. Tot això fa que hagin sorprès moltíssim les últimes declaracions que ha concedit, en les quals deixa caure que li agradaria tenir una millor relació amb Rocío Carrasco. Ningú no s’esperava que demanés públicament una treva amb l’exdona, però així ho ha fet.

Un canvi d’actitud que ell justifica: “Sempre he dit i sempre he mantingut que m’agradaria que tot s’arreglés i que Rocío es reconciliés amb els fills”, diu a Europa Press. Cal recordar que Carrasco no es parla amb cap dels dos fills que tenen en comú, una situació que Antonio David diu que li agradaria que fos diferent. El que està clar és que ell no ha fet massa per arreglar les coses, tenint en compte tot el que ha explicat Rocío Carrasco en el documental. Sempre ha mantingut que Antonio David va posar en contra d’ella els nens des de ben petit, un desig que va aconseguir fins al punt de quedar-se la custòdia de tots dos perquè cap d’ells volia viure amb la mare.

Rocío Carrasco, en la reaparició a 'Sálvame' després del documental / Telecinco
Rocío Carrasco, en la reaparició a ‘Sálvame’ després del documental / Telecinco

La seva filla gran, Rocío Flores, va afirmar a plató que havia trucat a la mare després del documental per intentar quedar i anar recuperant la seva relació a poc a poc. La seva mare, però, va confessar a televisió que encara no es veu preparada per fer aquest pas: “Espero que algun dia arribi aquesta reconciliació, ho desitjo moltíssim. Però encara no estic prou bé i necessito temps”. Totes les mirades estan posades en els fills, que hauran de decidir tenir més paciència o abandonar tota esperança de reconciliació definitivament.

Nou comentari