Males notícies per a Antonio David Flores: un incendi destrossa el seu restaurant de Fuengirola

L'extertulià haurà de fer front a una reforma important que pot costar milers d'euros

Més males notícies per a Antonio David Flores. L’extertulià de Sálvame és soci d’un restaurant a prop de la platja de Fuengirola que fa setmanes que és tancat. Les restriccions pel coronavirus no tenen res a veure, en aquest cas, sinó un incendi que va cremar el local i que obliga a fer-ne una reforma completa. El foc hauria tingut lloc a principis de l’estiu, encara que no ha transcendit als mitjans fins ara. És La Razón qui dona detalls del succés en exclusiva: “L’entrada principal i la terrassa han quedat completament inutilitzades. El local encara està envoltat pel precinte que va col·locar la policia, ja que encara hi ha risc de despreniment d’alguna biga”.

L’incendi no hauria deixat cap persona ferida, per això, ja que va iniciar-se quan el restaurant estava tancat: “No obrien des del principi del confinament, fa molt de temps que el tenen tancat. L’incendi va ser gran i els bombers van trigar molt en controlar la situació. Diuen que van entrar a robar i que després el van cremar, però els policies no ho confirmen”.

Un negoci d’Antonio David no gaire fructífer, tenint en compte que fa un any i mig que no obre i que ara hauran d’arreglar-lo amb una reforma que pot ser costosa. A més a més, hauria començat a tenir part del negoci el 2019, pocs mesos abans del seu tancament. Ara caldrà esperar a veure si decideixen invertir en la reparació o si opten per no tornar a obrir-lo i vendre’l a algú altre. Una cosa està clara, per això, i és la mala sort que travessa Antonio David. Acomiadat de Telecinco, sense contractes publicitaris i amb una batalla judicial contra l’ex en marxa, res no surt bé a l’extertulià des de fa uns mesos. 

Comentaris

    Pepet 17/08/2021 7:06 pm
    Que el bombin.
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 18/08/2021 12:14 am
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ?

Nou comentari