El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores reapareix amb nou look després de la victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’
  • CA

Quan encara estan gaudint de la gran i inesperada victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes 2021’, el programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco ha mostrat la nova imatge del seu marit, Antonio David Flores. I és que sembla que Olga no és l’única que ha passat pel saló de bellesa després de la seva gran aventura.

Mentre que Olga Moreno passava per xapa i pintura i es posava a punt per al seu gran moment televisiu a ‘Ara, Olga’, la premsa parlava amb Rocío Flores i el seu pare, Antonio David Flores sobre aquest tema. Pare i filla s’han mostrat feliços pel moment que estan vivint i, tot i que Rocío ha decidit guardar silenci en aquest moment, Antonio David Flores no ha dubtat a mostrar la seva felicitat i lluir, sense mascareta, el seu nou look.

“Ho portem fantàsticament, portava quatre mesos sense tocar-me la barba i ja per fi me l’he arreglat”, ha assegurat un Antonio David feliç amb la victòria de la seva dona a ‘Supervivienes’ i amb el moment que estan vivint. A més, cal recordar que Olga ha guanyat el concurs i la demanda que Rocío Carrasco li va interposar l’any 2016 després de concedir la seva primera entrevista a una revista del cor.

En el plató del programa dels migdies de Telecincio, la periodista Isabel Rábago ha comentat que Antonio David Flores podria haver tingut un gest de complicitat amb la seva dona i no haver-se arreglat la barba en quatre mesos, el que fan moltes parelles que passen pel realiti de supervivència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a juliol 27, 2021 | 21:37
    M'importa tres cagarros juliol 27, 2021 | 21:37
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa