Antonio David Flores porta gairebé mig any sense feina. El documental de Rocío Carrasco forçava Telecinco a acomiadar-lo, tenint en compte que l’ex l’acusava públicament d’haver-la maltractat i d’haver mentit en els 20 anys que feia que treballa a televisió. Des de llavors cap mitjà de comunicació ha volgut entrevistar-lo, el que ell ha denunciat. Considera que no li estan donant l’oportunitat de donar la seva versió, el que espera poder fer en algun moment.

De moment, però, les marques de publicitat també li han girat l’esquena. No volen que un home tan criticat sigui la imatge dels seus productes, el que empitjora encara més l’estat financer de l’extertulià. Sense feina a televisió ni publicitat, amb un deute a Hisenda i una batalla legal amb Rocío, els ingressos s’han reduït dràsticament i actualment només compta amb els ingressos de la dona, d’Olga Moreno, que es troba concursant a Supervivientes. S’està dient, a més a més, que la seva filla estaria ajudant econòmicament al pare. Recordem que Rocío Flores està col·laborant a El Programa de Ana Rosa i en les gales de Supervivientes.

Ella acaba de negar que el pare estigui vivint d’ella en un missatge a la direcció de Sálvame: “El meu pare mai no m’ha obligat a treballar a televisió, de fet sempre diu que preferiria que no ho fes. Tampoc no accepta que li doni ni un euro de tot el que guanyo. Ell no em permet que l’ajudi en el deute que té”.

Rocío i Antonio David Flores - Europa Press
Rocío i Antonio David Flores, en una foto d’arxiu / Europa Press

Si no accepta l’ajuda de la filla i ell tampoc no té feina, quines perspectives té? El Español assegura, de fet, que Antonio David està rebutjant ofertes de diverses marques que comencen a interessar-se en ell de nou: “Parlem d’acords amb centres de cirurgia estètica, odontologia, begudes, restaurants i companyies de moda. Amb cadascuna d’aquestes promocions guanyava uns 400 o 600 €, però Antonio David ha deixat clar que no vol treballar en aquests moments en res que tingui a veure amb la xarxa”.

Què pretén, llavors? Cada cop sembla més difícil que Telecinco el torni a contractar tenint en compte que l’univers Sálvame s’ha posicionat a favor de la seva ex. Serà Ana Rosa Quintana qui el contracti? Sembla que la seva estratègia serà esperar que tot es calmi per poder torna a aparèixer en antena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa