Antonio David Flores sorprèn en demanar perdó als fills: “Està enfonsat i confós”

L'extertulià hauria fet autocrítica i s'hauria adonat que no ha fet les coses bé

Kiko Matamoros és dels pocs col·laboradors de televisió que ha donat suport públicament a Antonio David Flores. És un dels pocs amics a Telecinco que li queden, el que fa que molts companys preguntin a Kiko sobre l’estat d’Antonio David. Des que el van acomiadar, que no se sap pràcticament res sobre ell. Aquest cap de setmana, el col·laborador ha donat detalls sobre la depressió que sembla que travessa des que comencés a emetre’s el documental de l’exdona.

“He parlat amb un amic molt íntim d’Antonio David. Em diu que està triturat, enfonsat i confós, que comença a dubtar de si mateix i de com ha fet les coses… De fet, es planteja si podria haver fet les coses millor per no fer mal als seus fills”, explica.

El testimoni colpidor de Rocío Carrasco ha fet reflexionar a molta gent, però mai no s’esperaria que també remouria el seu ex: “Antonio David ha fet una revisió del que ha dit, concretament amb els seus fills. De fet, creu que ha fet les coses malament i per això ha demanat perdó als seus fills. Ells li han dit que és possible que no hagi fet les coses del tot bé”.

Primeres declaracions d'Antonio David Flores - Telecinco
Primeres declaracions d’Antonio David Flores / Telecinco

Poca gent s’esperava que l’extertulià fes autocrítica, però sembla que això comença a fer. Ara caldrà veure si els fills el perdonen i quin és el seu següent moviment.

Comentaris

    Luna Barceló 14/06/2021 1:41 pm
    A bones hores comença a demanar disculpes. Quan a separat uns fills de la seva mare en comptes de gestionar com una home cabal una separació que no els fes mal i sobretot no posar-los contra la seva progenitora només per poder gaudir de fama que no mereix, per anar a programes cutres a treure bones pesigades de diners i no fer el que tocaria un pare feina i educar als fills sense inculcar-los-hi odi i menyspreu cap a la mare. Per mi no és home ni ben nascut el que desconsidera una dona, una mare i li fa mal gratuïtament utilitzant els fills que suposadament també són seus i que si els estimes no ho faria.

Nou comentari