Més problemes judicials per a Antonio David Flores: “Demanen presó”

Haurien trobat més arguments i proves contra l'extertulià i la seva dona, que s'enfrontarien a un judici cada cop més complicat

Més problemes per a Antonio David Flores… i no en té pocs. L’extertulià viu un dels seus pitjor moments des que l’exdona trenqués el seu silenci en un documental que ha fet parlar moltíssim. El relat de Rocío Carrasco l’ha deixat en molt mal lloc amb unes acusacions de maltractament que l’han fet perdre la feina a televisió. Acomiadat, amb la dona a Hondures en el concurs de Supervivientes, enmig d’una batalla als jutjats amb l’ex… I ara, amb un nou problema judicial a l’horitzó.

El col·laborador de Sálvame Kike Calleja ha assegurat aquest cap de setmana que Antonio David i la seva dona actual, Olga Moreno, s’enfronten a un presumpte delicte d’alçament de béns: “A través d’una persona de Sevilla s’ha posat en el punt de mira una nova societat que han trobat que podria ser una societat per la qual haurien facturat Olga i Antonio David. En cas que fos així, d’aquí a uns dies tindrem notícies al respecte”.

“Olga podria estar a dins d’aquest procés com a cooperant necessària i també s’enfrontaria a un problema judicial. Tot això seria un agreujant per a Antonio David, ja que recordeu que li demanen cinc anys de presó. Podria ser que augmentessin la pena que li demanaven”, etziba.

Antonio David Flores, a la porta dels jutjats - Europa Press
Antonio David Flores, a la porta dels jutjats / Europa Press

Un nou argument per a l’acusació, que podria tenir més proves de l’alçament de béns que hauria comès Antonio David presumptament. El temps dirà si aquesta informació és certa i si realment la causa s’acaba complicant tant per a l’extertulià.

Comentaris

    Toni cuadras 08/06/2021 12:01 am
    Aquest guarfia civil es un pocavergonya, un xoriço i un analfabet. De cap a la pressò i que li posin el cul com la bandera del japò.

Nou comentari