El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així ha estat el Nadal d’Antonio David Flores i Olga Moreno
  • CA

Rocío Flores s’ha convertit en la portaveu oficial de la família. Des que s’anunciés la separació d’Antonio David i Olga Moreno, que la premsa rosa interroga la jove sempre que apareix públicament. L’únic espai en el que concedeix declaracions de debò, però, és al plató d’El Programa de Ana Rosa. Aquesta setmana s’havia parlat d’una possible reconciliació de la parella, ja que algunes fonts asseguraven que els havien vist passar les festes de Nadal junts. Què hi ha de debò en aquesta informació? Rocío Flores ha deixat caure uns titulars que fan pensar en bona relació: “El Nadal s’ha de passar amb qui hom vulgui, amb qui et sentis a gust. Si voleu saber si el meu pare i l’Olga passaran tot el Nadal junts, els hi haureu de preguntar a ells”. El que sí que ha confirmat és que van dinar junts el dia de Sant Esteve, el dia l’aniversari de la seva filla.

Sigui com sigui, Rocío Flores també ha reconegut que ella no ha estat amb la família en aquestes dates tan assenyalades: “No he passat ni la nit de Nadal ni el dia de Nadal. Ara bé, per a la nit de Cap d’Any i per al dia de Reis sí que tinc plans. Si la Covid ens ho permet, també tinc plans amb amics… Ja veuré com ho faig. Fins i tot volia anar un parell de dies amb Gloria Camila, però al final ho hauré de deixar per més endavant.

Rocío Flores plora en recordar l'àvia - Telecinco
Rocío Flores plora en recordar l’àvia / Telecinco

En aquestes dates tan importants, la jove ha volgut commemorar els familiars als que troba a faltar: “Només em queda una àvia i espero que em duri molts anys. A mi el Nadal m’agrada celebrar-la només com a excusa per estar amb els meus”. De moment no ha donat més informació sobre les festes, però alguns han interpretat que darrere de les seves explicacions s’amaga un gran titular sobre la relació de la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa