El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores, a comissaria l’endemà de la filtració del divorci
  • CA

Antonio David Flores és l’home més buscat del moment. Els paparazzi anaven bojos perseguint-lo per aconseguir les seves primeres imatges després de la filtració del seu divorci amb Olga Moreno. Ha estat la notícia de la setmana, una separació inesperada que està fent parlar moltíssim. Sálvame va dir aquest dimecres que podria haver-hi una tercera persona implicada, una presumpta infidelitat de l’extertulià que hauria dinamitat la seva relació de 21 anys amb la dissenyadora. No han dit noms, però han deixat caure que podria tractar-se d’una reportera de la cadena que té amistat amb la seva filla. Cap dels dos protagonistes s’han pronunciat al respecte encara i, de fet, cap membre de la família ha confirmat o desmentit la notícia.

Sigui com sigui, tothom la dona per fet i és per això que ara la premsa rosa vol parlar amb ells costi el que costi per publicar les seves primeres impressions. Els fotògrafs enxampaven a primera hora del matí a Olga, a qui veien pel carrer amb el cap cot i sense ganes de parlar. Cap al vespre era Antonio David qui era fotografiat. La sorpresa? Que s’hagi deixat veure en una comissaria, on arribava en companyia del seu advocat.

En les imatges d’Europa Press, l’exmarit de Rocío Carrasco -i ara també futur exmarit d’Olga Moreno- apareixia seriós i fent cas omís als reporters congregats. No ha volgut explicar què feia a comissaria a aquelles hores i tampoc no ha confirmat (o desmentit) la seva ruptura. En aquesta ocasió ha preferit mantenir-se callat i no ha respost les preguntes de la premsa. En la seva última entrevista deixava clar que seguiria endavant amb la batalla judicial contra la productora de Sálvame que va preparar el documental de la seva ex, motiu que el podria haver portat a comissaria aquesta nit.

Primeres imatges d’Antonio David Flores després de la separació / Europa Press

Aquesta mateixa setmana ha creat un canal de Youtube en el que promet oferir molt contingut sobre la seva vida. Ha dit que permetrà que els seguidors li enviïn preguntes sobre la seva vida i que respondrà per tal de mantenir-los informats sobre les novetats. El vídeo acaba amb un missatge que ara agafa més sentit encara: “Estic fort gràcies a vosaltres”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa