El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David reapareix i dona explicacions sobre la seva nova relació
  • CA

Reaparició molt esperada d’Antonio David Flores. Aquesta setmana s’ha sabut que l’extertulià de Sálvame ha començat una relació amb Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui negava tenir alguna cosa des de feia mesos. En ser enxampats per uns fotògrafs a la porta de la casa de la jove, ambdós es veien forçats a confirmar la relació en un comunicat bomba. D’aquesta manera, Antonio David confirmava haver refet la seva vida tres mesos després de la separació d’Olga Moreno, precisament amb la dona a qui assenyalaven com l’amant culpable de la ruptura. No ha estat fins aquest dissabte que hem pogut veure el protagonista d’aquesta història, que ha reaparegut públicament davant dels micròfons de Viva la vida.

Ara que se sap que han començat a viure junts, el programa anava més enllà i assegurava que podrien haver començat a veure’s quan ell encara sortia amb la mare de la seva filla petita. Tot hauria començat quan Olga Moreno estava concursant a Supervivientes, unes setmanes que Antonio David hauria aprofitat per ser-li infidel amb la Marta. Ella “no volia trencar el matrimoni”, així que li hauria dit que no farien res més fins que ell es divorciés. Després d’uns mesos sense parlar-se, finalment Antonio David hauria cedit per poder provar sort amb aquesta nova relació.

Per primera vegada des que es confirmés la història, ha parlat a televisió: “Estic separat des de fa tres mesos i tothom té dret a refer la seva vida. Mereixo ser feliç. I no, no tinc l’obligació de donar-vos detalls sobre quan he començat amb Marta. Aquest ha estat un any molt difícil per a mi i per als meus. Ara em trobo en un moment en el que vull estar bé i trobar-me bé, res més. Només demano respecte a les dones que m’envolten. Ataqueu-me a mi, però no sigueu cruels i no ataqueu a terceres persones”, demanava tot fent referència a l’ex i a la filla.

Primeres declaracions d’Antonio David ara que se sap que té nova xicota / Telecinco

“No participaré en la difamació, calúmnies i mentides amb les que alguns intentin separar-me de la meva família. Volen enfrontar-me als meus fills i això ja em sembla molt roí. La relació amb l’Olga està bé. Tenim una relació cordial i tots ho heu vist. Estic intentant fer les coses de la millor manera possible. Som una família i ho continuarem sent”, ha afegit en la que és la seva primera aparició pública en molt de temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa