El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa d’Antonio David Flores: convoca els fans a una concentració al carrer
  • CA

Antonio David Flores vol seguir sent notícia i és per això que acaba de fer un anunci molt inesperat que farà parlar moltíssim. L’extertulià de Sálvame, conegut per ser l’exparella de Rocío Carrasco, s’ha creat un canal de Youtube per poder donar la seva versió públicament ara que l’han acomiadat de televisió per culpa de les acusacions de maltractament que li ha dedicat la mare dels seus fills. Aquesta ha estat la plataforma que ha escollit per convocar els seus fans en una concentració a Màlaga que vol que sigui multitudinària.

Molt seriós, es dirigeix directament a totes aquelles persones que li han donat suport en aquests mesos tan complicats: “Sou la meva marea azul, persones que esteu cansades de tanta mentidera i atropellaments contra mi. Vull que sortiu al carrer perquè estem cansats de tanta injustícia. He creat el hashtag #yomerebelo i l’heu fet viral en poques hores. Vull que fem aquesta concentració des del respecte per posar de manifest amb el que no estem d’acord. No entrarem en provocacions i, per descomptat, respectarem les mesures sanitàries”, assegura.

Antonio David comparteix el cartell de la convocatòria / Instagram

Antonio David estarà present en la manifestació per agrair en persona el suport que ha rebut per part d’uns seguidors que s’han deixat la pell per defensar-lo mentre tota la resta el deixa verd a televisió: “L’origen d’aquesta marea azul inicia amb la meva entrada a Gran Hermano. Va ser llavors quan van crear-se molts grups a la xarxa en suport meu i de la meva família. Aquests grups m’han acompanyat al llarg del temps i mai no m’heu deixat anar la mà. El que més m’ha sorprès és que aquests últims mesos m’he trobat amb molts de vosaltres pel carrer, que em paràveu per dir-me que formàveu part de la marea azul. Imagineu-vos com hem arribat a créixer i el gran moviment en el que ens hem convertit”.

“A totes les persones que vingueu i totes aquelles que no pugueu, us demano que hi doneu suport a la xarxa. Us estaré eternament agraït. Aquesta és l’única manera que tinc per agrair-vos que hagueu estat amb mi. Estaré amb vosaltres en la que serà la nostra concentració”, afirma. L’únic dubte que queda és si la seva filla també farà acte de presència, el que se suposa que serà així. Aquesta és una concentració única i innovadora, tenint en compte que cap famós no havia organitzat cap acte així abans. S’espera que hi hagi molta afluència, encara que també podria apropar-se algun detractor d’Antonio David per fer-la grossa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: I ell vestit de Rocío Jurado a novembre 12, 2021 | 14:15
    I ell vestit de Rocío Jurado novembre 12, 2021 | 14:15
    JAJAJA!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa