Declaracions bomba d’Antonio David: “Ens han destrossat la vida”

L'extertulià parla per primer cop de la victòria judicial que ha aconseguit contra Telecinco: "Fan sang"

Antonio David Flores ha guanyat la primera batalla. La jutgessa ha donat la raó a l’exmarit de Rocío Carrasco, que havia denunciat a Telecinco per acomiadar-lo de manera improcedent arran de les declaracions de la filla de la Jurado. Han condemnat el programa de Sálvame de pagar-li els sous d’aquests últims mesos a més a més d’una multa per vulnerar el seu dret a l’honor. En total? Més de 80.000 € i una victòria moral. N’ha parlat en una entrevista al programa de Federico Jiménez Losantos: “Han fet un judici paral·lel per obtenir un guany. A ells els hi surt barat destrossat famílies… Ens han destrossat la vida a mi i a la meva família i m’han fet un mal terrible perquè m’han col·locat una etiqueta absolutament falsa. M’he mantingut en un segon pla aquests mesos perquè volia que la justícia fos qui es pronunciés. Avui és un dia molt feliç”.

Considera que aquesta victòria judicial suposa una bufada d’aire fresc per a la família: “La sentència és justa i merescuda. El millor és la clatellada de la jutgessa a la productora, a qui deixa clar que no val destruir la vida de les persones per diners”. Saber que tenia raó i que el programa no podia acusar-lo de maltractador públicament l’ha alleugerit: “Quan ho vaig saber vaig trucar els meus fills i els hi vaig dir que tot el que s’ha parlat aquests mesos era mentida, que una jutgessa ha dit que jo no sóc un maltractador”.

Antonio David adverteix que aquest només és el primer cop: “A partir d’aquí vindran molts més. Mai no els hi perdonaré. És una batalla gran i pagaran pel que han fet. El primer dia de documental va suposar un cop baix, em va semblar tot molt injust i em va destrossar. A Telecinco no fan telebrossa, fan telesang“. La seva filla Rocío ha volgut felicitar-lo públicament a Instagram: “Enhorabona, cap. Aquells que hem viscut amb tu tot això sabem com d’important que és aquesta notícia per a tu a nivell personal. Pas a pas. Sempre”.

Rocío Flores felicita el pare per la victòria judicial / Instagram

Una victòria judicial de la que Sálvame ni tan sols s’ha pronunciat durant l’última emissió. Sembla que faran veure que no ha passat res i que una jutgessa no els ha deixat en ridícul, una covardia que no impedirà que els teleespectadors els hi demanin explicacions.

Nou comentari