El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores, amenaçat: “Tenim fotos teves amb l’amant”
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno encara no han confirmat ni desmentit la notícia de la seva separació. La premsa rosa no parla d’una altra cosa des de la portada de Lecturas d’aquest dimecres, la que treia a la llum que el matrimoni s’hauria trencat després de 21 anys junts. Des de Sálvame s’assenyalava a l’extertulià com el culpable, ja que Olga li hauria deixat clar que no podia més amb els rumors d’infidelitats constants. No ajuda que es digui que tota la professió coneixia l’aventura d’Antonio David amb Marta Riesco, una reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui se l’hauria vist públicament diverses vegades. En el programa d’aquest divendres, han anat més enllà i han explicat el perquè del silenci de la parella des d’aquest dimecres.

Com és que encara no han emès cap comunicat? La culpa la tindria una agència de paparazzi que hauria amenaçat a Antonio David: “Olga i Antonio David mantenen una conversa en la qual ella li diu que no pot més, que vol trencar i que la ruptura és definitiva, que no hi ha marxa enrere. Ell no reacciona bé i intenta fer-la canviar d’opinió de totes les maneres. Poc després, ell rep una trucada en la que li diuen que tenen unes fotos seves a Màlaga amb una reportera, concretament amb M. (Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui ara el relacionen). Hi ha unes fotos que confirmarien la seva aventura“.

“Li diuen que aquestes fotos sortiran i ell proposa un canvi com ha fet altres vegades. Si ells no venen aquestes imatges compromeses, ell facilitarà informació seva i de la seva família. L’agència accepta el tracte i poc després es publica la info de la separació. Quina casualitat que la parella no digui res… Per què? Ell sabia que aquesta informació sortiria a la llum? L’agència de les fotos amb l’amant li diu a Antonio David que no digui res de la separació perquè si desmenteixen la notícia, ells publicaran les fotos”, revelava Carlota Corredera.

D’aquesta manera filtren el pla d’Antonio David per evitar que sortissin a la llum unes imatges que el deixarien sense cap opció de convèncer l’Olga perquè li donés una segona oportunitat. De moment l’agència ha complert amb la seva part del tracte i no les ha filtrat, però Antonio David també ho ha fet? Ha estat ell l’encarregat de facilitar la informació de la separació?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa