El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum una traïció d’Antonio David a la seva filla Rocío
  • CA

Antonio David Flores no fa més que criticar la seva exdona, Rocío Carrasco, per estar-se lucrant econòmicament en narrar la seva història en un documental de Telecinco. La filla de la Jurado l’està acusant públicament de maltractador i està relatant el presumpte pla que hauria seguit ell per aconseguir quedar-se amb la custòdia dels fills. Que Antonio David l’acusi de guanyar diners a costa de criticar-lo no té gaire lògica tenint en compte la milionada que ha guanyat ell en aquests 25 anys a televisió… I és per això que Lecturas ha decidit publicar les proves d’una traïció que va fer a la seva filla fa cinc anys.

La revista publica en portada unes fotografies que van realitzar el 2016, precisament el dia de la boda de la seva mare amb Fidel Albiac. Per tal de demostrar que els nens no acudirien a l’enllaç perquè havien trencat la relació amb Rocío, Antonio David hauria signat una exclusiva amb la revista per fer unes fotografies a l’hípica en les quals els mostressin contents i feliços durant un pla familiar. Ho va fer, per descomptat, a canvi d’una generosa retribució econòmica… i sense dir-li res a la seva filla.

El problema? Que la noia s’hauria assabentat que el pare els hauria enganyat per portar-los a l’hípica i que posessin davant dels fotògrafs sense saber-ho. Ella el va acusar llavors d’utilitzar-los, el que hauria forçat Antonio David a demanar que no es publiquessin les imatges. La revista mai no ho va fer… fins ara, que destapen la traïció del pare.

Rocío Flores, a l’hípica el dia de la boda de la mare / Lecturas

Aquesta és una nova prova que Antonio David també s’ha lucrat dels fills, unes fotos que surten del calaix: “Van ser Antonio David i Olga els que van demanar la realització del reportatge per mostrar la imatge de família unida i feliç de la que sempre ha presumit”. Òbviament, que la sessió de fotos tingués lloc el mateix dia de la boda de la mare no és casual… Sigui com sigui, el que això torna a demostrar és que cap dels dos pares no han estat exemplars en aquesta guerra amb els fills enmig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa